4 Şubat 2020 Salı

“Sunday”

Pazar Günü “Sunday” sözcüğünün içindeki “Sun” lafzı, Oğul manasına gelen “Son” lafzı ile aynı şekilde okunan ve aynı sese sahip iki lafızdır. Hz. İsa’yı (a.s.) önce Allah’ın Oğlu şeklinde göstermişlerdi fakat bu yeterli değil idi, Allah’ın kendi Zat’ını tamamen silmek gerekiyordu çünkü yardımcı ve hakiki Âlimleri İBLİS’in ta kendisi idi. Allah’ı tamamen ortadan kaldırabilmek içinse, her yeni gelen nesil ile birlikte geçmiş neslin tabii olduğu bir İlahi hakikati kaldırıyorlardı. Böylece Hıristiyanları dinden ve dinin hakikatlerinden de koparmışlardı. Çünkü artık Hıristiyanlar, her ne kadar Pazar Gününü kutsal sayarak Kiliselere gidip kendilerine göre ibadetlerde bulunsalar da, yaptıkları şey aslında öncelikle Allah’a ortak koşmak, yani şirk idi!

Böyleydi çünkü Kiliselere gittikleri zaman yaptıkları şey suretinin Hz. İsa’ya (a.s.) ait olduğunu sandıkları bir Putun önünde yardım ve af dilemek idi! Peki ama hakikaten de iş bu kadarla bitiyor muydu? Elbette hayır! Hıristiyan’ız diyen insanları esasen Putperest etmemişlerdi, onlara yaptıkları şey aslında “ŞEYTANA TAPTIRMAK” idi! Çünkü az önce de dediğim gibi “Sun” ile “Son” lafızlarının okunuşları ve sesi aynı idi ve İsa’ya (a.s.) Oğul dediler önce. Sonra o Oğul ne diyorsa doğrudur dedirttiler. Ne diyordu peki oğul? Oğul diyordu ki, İsrail oğullarına yardım ve hizmet etmeyen benden değildir, yani Cennete giremez! Hıristiyanları böyle uyuttular ama şu dediğim gerçekleri bilen Hıristiyanlar olsa bile şu diyeceğim gerçeği bilmiyorlardır yine çokları:

Aslında “Sun” veya “Son” desinler, hepsi de bilerek veya bilmeyerek şeytana tapmaktalar! Çünkü daha önce de söylediğim gibi Eski Mısırdan gelen bir sapık bir inancın ve bu inanca mensup bulunan sapıkların yaptığını yapıyorlar. Onların çokları bilmiyorlardır ancak onların Oğul Günü diye bildikleri şey esasında “Güneş Günüdür” ve bunun ardında yatan sahtekârlık da Eski Mısır sapıklıklarından türeyen Güneş Tanrısıdır. Yani Amun–Ra diye bildiğimiz sapık tanrı inancının ta kendisine. Böylece Hıristiyan Âlemini de adım adım, kuşak kuşak İlahi hakikatlerden kopardılar ve şeytani bir oyunun oyuncakları haline getirdiler. Peki bu, bu kadarla sınırlı mı kalacaktı? Elbette hayır!

Bildiğiniz gibi bugün başta medya, müzik ve eğlence sektörü, kurum kuruluş ve organizasyon ve ne yazık ki pek çok ilahiyatçılar ve siyasetçiler ya bu aşağılık kuduz köpek sürüsünün bir piyonu ya da sempatizanı durumundadır. İşte bu yolla yaptıkları şey de kısaca şudur:

• İslam ve Müslüman düşmandır!

• İslam’ın sınırları kanlıdır!

• Teröristlik ve eşkıyalık İslam camiasından çıkar!

• Müslüman’lar barbardırlar öldürülmeleri caizdir, Cennete vesiledir!?

• Müslüman’ları sevmeyiniz, düşman belleyiniz ve asla güvenmeyiniz ve vesaire...

Buraya Dikkat!

Zalimler Yahudi Ruhbanları ve onlara uyan zengin ve varlıklı Yahudilerdi ama kendi insanlarını dünya toplumlarına kin ve nefret besleyen birer zalim haline getirdiler! İlk yaptıkları şey bu idi ama daha sonra Hıristiyan toplumları da yanlarına kattılar ve bunu yapmak için ilk yaptıkları iş onları hakiki dinden koparmak oldu. Aşama aşama yavaş yavaş ama emin adımlarla devam ettiler yollarına ve gelen her yeni nesil ile Allah ve O’nun dini ve Ahiret biraz daha uzaklaştı kendilerinden. Dedesi belki koyu bir dindar idi, Babası ise sadece bir Hıristiyan idi, Kendisi Ateist oldu ama Oğlu da Satanistlere karıştı gitti...

Soruyorum sizlere, satanist için hakikat şeytanın arzu ve istekleri, onun kanunları ve amaçları ise bir satanistin en büyük düşmanı kimdir, kim olabilir? Uzatmaya elbette gerek yoktur, onun en büyük düşmanı elbette Allah’a Hakkı İle İman Etmiş Toplumlardır...

Kardeşlerim, bunları işkembeden atmıyorum sizlere, işin iç yüzünü, hakikatini anlatıyorum. Bilmiyorum kimler okur bunları ama okuyan kardeşlerime şunu söylemek isterim ki, size burada bin sayfalık bir anlatımda bulunsam yine de “bildiğim kadarını bile!” anlatamam! Bu konu işte o denli dalla budaklı girintili ve çıkıntılı bir konudur.

Vay canına! Demek buymuş! Diyebilmeniz için yüzlerce konuyu binlerce ayrıntıyı ve milyonlarca bağlantıyı kavramanız gerekir.

Siz, siz olun ve sakın ola ne siyasilere “En İyi Diye Bildiğinize Bile!” ne televizyonlarda haber diye gösterdiklerine ve ne de böyle Grand Tuvalet giyinmiş ve tatlı tatlı konuşan bir ilahiyatçıya dahi güvenmeyiniz! Çokları onlardan ya da onların adamıdır! Amaçları da tüm tarih boyunca yaptıkları şeyi sizlere de yapmaktır. Kendi kavimlerini, diğer kavimlerini ve önlerine çıkan her kavmi ne yaptılar bu adamlar? Yaptıkları şey sadece şu idi:

BÖL PARÇALA ve YOK ET!

Peki amaçları ne idi, neden yapıyorlardı bunu? Şundan dolayı ki:

ALLAH ve O’NUN GETİRDİĞİ HAKK DİNLERİ SİLMEK, ŞEYTANIN YARDIMLARIYLA DÜNYAYI CENNET (!), TOPLUMLARI DA KENDİLERİNE KUL KÖLE (GILMAN) ETMEK İDİ.

Sakın aldanmayın televizyonlarda izlediklerinize, %99’u sahtekârdırlar ve %1’ini de, sürü psikolojisi yüzünden insanlar önemsemezler. Hâlbuki önem verip izledikleri inandıkları o çoğunluk aslında aşağılık yalancıların ta kendileridir!

Aman deyim dikkat! Sakın aldanmayın sakın! Hele ki, Allah Kur’an da açık açık “Allah elbette kötülüğü, hayâsızlığı emretmez!” demiş iken sakın geçip de insanların haklarını yiyen, onları alakasız yere öldüren, şeriat bunu gerektiriyor diyerek uluorta milletin orasını burasını kesen, insanları kısım kısım ayırıp bilmem ne’ci’ yaparak her bir grubu diğerine düşman eden aşağılık sahtekârlara aldanmayın!

Aman deyim dikkat! Sakın aldanmayın sakın! Hele ki, size Müslüman gibi görünüp İslamiyet’in mahiyetini ve muhteviyatını saptıran hacı hoca görünümlü münafıklara kesinkes kanmayın! En yaman düşman onlardır! Onlar sadece Kur’an’dan konuşurlar, Yahudi Hıristiyan kelimelerini ağızlarına almazlar, alsalar da onları da Allah’a inanıyorlar diye (!?) Cennetlik göstermeye çalışırlar, böyle göstermeseler de onların İslam Âlemine düşman olduklarını belirtmez, altını çizmezler! Onlar sadece Kur’an’dan konuşurlar ve çevirdikleri bir Ayet olsa, izahatta bulunurken de yalan yanlış, kelimelerin ya yerlerini değiştirirler ya da anlamlarını saptırırlar! Onlar özellikle de Resulullah Efendimizin de (s.a.v.) dediği gibi münafıkların ta kendileridir ki, İslam Yolunda Saçlarını Ağartmış Kimseleri, Allah Dostu Veli Kulları ve İlim Ehli Büyük İslam Âlimlerini ve Adaletli Önderleri Küçümseyip Alaya Alırlar!

Allahû Teâlâ Hepimizden Razı Olsun, Bizleri Yolundan da Ayırmasın İnşaAllahû Rahman; selam ve dua ile...

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...