4 Şubat 2020 Salı

PAPA SACMALARKEN HRiSTiYAN PROFESÖRLER VE HRISTIYANLAR MÜSLÜMAN OLUYOR


PAPA SACMALARKEN HRiSTiYAN PROFESÖRLER VE HRISTIYANLAR MÜSLÜMAN OLUYOR Bütün dinlerin özü Islam dini, Allahin dininin orijinal versiyonudur.Önceki dinler de Allahindi ama o dinler virüslendi.Akli basinda olan, gercek dini arayan hristiyanlar Allahin orijinal dinini(harddsiklerine kalplerine)download ederek (indirerek) müslüman oluyorlar.
Bütün dinlerin özü Islam dini, Allahin dininin orijinal versiyonudur.Önceki dinler de Allahindi ama o dinler virüslendi.Akli basinda olan, gercek dini arayan hristiyanlar Allahin orijinal dinini(harddsiklerine kalplerine)download ederek (indirerek) müslüman oluyorlar.
Bir tarafta papa sacmaliyor,bir tarafta dindaslariAmerikalilar,ingilizler,Ruslar,orayaburayasaldiriyorlar.Aslinda onlar depresyondalar,dalalette(sapiklikta)lar. Fatiha suresinin sonunda da"veladdalliyn" denir ya...bizi sapitan hristiyan ve yahudilerin yoluna götürme ya Rabbi denir.
Onlara tek söylenecek sözümüz,sakin olun,elinizi vicdaniniza koyun ve katolik teolog(simdi müslüman)Prof.Dr.Schwarzenau gibi dogruyu itiraf edin.Günesi balcikla sivayamayacaksiniz. Bu din Allah"indir ve Allah c.c.onu koruyacaktir.Allah size de hidayet etsin.Anlasilan siz ortodokslarla Islam aleyhinde planlar pesindesiniz.Insallah o planlarinizi Allah cc kafaniza gecirecek ve dini Islami yüceltecektir.
PROF.DR.PAUL SCHWARZENAU- DORTMUND ÜNiVERSiTESi KATOLiK PROFESÖRÜ:(Kendisini yakindan tanirim).
Almanya"nin Dortmund üniversitesinde 5 gün süren Islam haftasi"nda(yaklasik 13-15 yil evvel) yaptigi bir konusmada sunlari söylemisti:
Ben Kahire ve Istanbul"a gittim.Kiliselerle camiiler yanyana.Almanya da öyle olursa ben yardimci olurum. Dortmund"da filanca kilisenin yanina büyük bir camii yapilmak istense ilk imzayi ben atarim.Ben Tevrat"i,Incil"i ve Kurani Kerimi okudum.Kuran ile bizim kitaplar arasinda büyük fark var.Bizim kitaplarda ücüncü bir agiz konusurken, Kuran"da dogrudan Allah konusuyor.
Müslüman talebeler kendisine"Peki neden müslüman olmuyorsunuz öyleyse"dediklerinde de,kendime göre argümanlarim var"demisti.Programin sonunda ebru sanatiyla boyanmis bir basörtüsü acik artirmayla satilmis ve en cok parayi da bu katolik profesör basmis ve basörtüsünün sahibi olmustu.
13-15 yil sonra kendisinin müslüman oldugunu haber almamiz bizi de cok sevindirdi.Allah sayilarini artirsin.
Sapik papalik,sapik kilise Allahi 3 parcaya ayirdi ve her parcaya da Gott dedi.Allah bir diyemezler,Allah üc parca derler.Yahudi Paulusun bozdugu bozuk dine inanirlar.Sacmalayacaklarina,oraya buraya saldiracaklarina Islami önyargisiz anlamaya calissalar iyi ederler.Hristiyanlar Afrikaya gittiklerinde Afrikalilara,gelin beraber dua edelim,elinize su Incili alin ama gözlerinizi de kapayin dediler.
Afrikalilar gözlerini actiklar ve baktilar,Incil simdi Afrikalilarin ellerinde,topraklari,yer alti ve yer üstü madenleri ise hristiyanlarin ellerinde.OYSA INCIL ILEALDATILMISLAR.Afrikalilar da bilin bu frankenstayn suratli adamlarin ne mal oldugunu.Afrika akin akin Islama giriyor. Sadece Afrikadegil.Amerika"da,Meksika"da,Rusya"da, dünyanin her yerinde insanlar Islami arastiriyorlar ve müslüman oluyorlar. DÜNYADA EN COK KURANI KERIM OKUNUYOR.
Türkiye"ye niye geliyor bu Frankenstayn suratli.Cünkü Ortodoks kilisesiyle ortaklasa müslümanlar aleyhine gizli planlar kuruyorlar.Türkiye"ye geldiginde bu adamin suratina tükürün:
KATOLIK PROFESÖR NIYE MÜSLÜMAN OLMUS OKUYALIM:
Önce Katolik,sonra müslüman olan Prof. Dr. Schwarzenau simdi teslis inancina sahib HristiyanlarI Islam'in Tevhid Inanci'na davet etmektedir.
Samimi ifadelerinden birkaçini inceleyelim:
Bir Hristiyan olarak,Kur'an hakkindaki düsüncelerimi ve Kur'an ile ilgili sahsi bir tecrübemi paylasmak istiyorum: Ruhen sikintili oldugum ve manevi bir hastaligin bana yaklastigini hissettigim ve huzursuzluk yasamaya basladigim bir dönemde, aklima Kur'an okumak geldi.
Okurken,birden sanki Allah'in konusmasinin(Rahmetinin)beni sardigini hissettim.Evet,sanki Kur'an okurken, Allah benimle konusuyor ve bana hitab ediyordu! Allah gelmis ve gelecek herseyi kusatandi.Allah insanin gögsünü adetaaçiyor ve Kur'ani n Ayetleri oraya giriyordu! Evet,o günlerde Incil beni tatmin etmiyordu,çünkü hitab etme uslubu Kur'anin ki kadar huzur vermiyordu!.
Sanki Kur'an,Incilin bir üst makaminda idi.Ve artik kanaat getirmis tim,Kur'an Allah'in bir Kelamiydi! Kur'anda Tevhid Inancini ögrendim!
Kur'ani Kerim diyorki: 'Muhammede(SAV)Allah'i n Resulü ve peygamberlerin sonuncusudur (Ahzab Suresi, 33/40)
"Sonuncusu" ifadesinden,hem bir tasdik hemde bir bitim anliyoruz! Hz.Isa,açik bir dil ile,kendisinden sonra gelecek bir Resule isaret etmis ve adinada Faraklit demistir! (bakiniz: Johanna 16,7.13) . (*)
Hz.Muhammed'in olusturmus oldugu Ümmet kavrami,herhangi bir milleti,devleti veya herhangi bir Kilisevari olusumu içermemektedir.Tüm Dünya'ya hitab etmektedir.Yani Universal bir Islamiyetin temsilcisi olarak ,diger tüm dinlere de hitab etmektedir.
PAPA NE DEDI?
Bizans imparatoru bilmem ne,"Hz Muhammed Islami kilicla yaydi" filan demis,papa da onu aktariyor.Be dangalak papaz senin tarihten de haberin yok.Islam baris dinidir,Islam baris demektir.Siz ele gecirdiginiz memleketlerde cocuk cocuk kimse birakmadan hep kestiniz,hala da kesiyorsunuz, bombaliyorsunuz,yahudiler de aynisini yapiyor.Kudüs hristiyanlarin eline gectiginde öyle yaptiniz,yahudiler de aynisini yapti.
Müslümanlarin eline gectiginde ise, müslümanlarin da aynisini yapacak sandiniz ama müslümanlar yapmaz.Kudüs 2 defa müslümanlarin eline gecti,ikisinde de kan dökülmedi.Müslümanlar medineden Mekkeye ordularla geri döndüklerinde de Mekke"de kimsenin burnu kanamadi, Mekke müslümanlarin eline gecti.Cünkü müslümanlarin peygamberi Hz Muhammed a.s. kan dökülmesini onaylamazdi.
O bir baris peygamberidir.Yerine göre tabii ki müslümanlar savascidirlar,cünkü haksizlik karsisinda pisirik oturmazlar, ölürler ve öldürürler,zalimi geldigi yere geri gönderirler.
Bizim tarimimiz sanli örneklerle dolu.


Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...