31 Ocak 2012 Salı

Yahudilerin İhaneti

17 Ağustos 2011 Çarşamba, 15:33 tarihinde {Gel, ne olursan ol yine gel} tarafından eklendi
Yahudilerin İhaneti
Siyonistler, Yahudilerin hayatlarını, kendilerinin devam eden çekişmelerine kurban etmişlerdir. Bağımsız bir devlet olma hedeflerini gerçekleştirmek için, Siyonistler Anti-semitizmi daima planlı olarak kışkırttılar. 2. Dünya Savaşı boyunca, Siyonistler, Yahudileri kurtarmak için para vermeye karşı çıktılar. Siyonist lider Yitzhak Greenbaum 18 Şubat 1943'te Tel-Aviv'de yaptığı bir konuşmasında, şöyle söylemiştir: "Birisi, Siyonist faaliyetleri ikinci derece öneme sahip olmaya iten bu dalgaya karşı gelmelidir.". Ayrıca şunu da söylemiştir: "Filistin'deki bir inek, bütün Avrupalı Yahudilerden daha önemlidir." Önem verdikleri şey Yahudileri kurtarmak değildi, aksine, daha çok Yahudi kanı dökülmesi, devletlerinin kurulması için olan taleplerini güçlendirecekti. Sloganları "Rak B'Dam" idi. (Sadece kanla ülkeye sahip olacağız.)

Hahamlar tehlikeye karşı uyardılar
Bütün büyük Yahudi bilgeleri, Siyonizm'in getirebileceği tehlikelere karşı uyardılar. Siyonizm'in üzerindeki aşırı mutluluk hali ve aslında ihtiyacı olmadığı halde gösteriş olarak elinde tuttuğu ordu, elçilikler, bayrak vs., Tevrat'a göre inancı denemek için "şeytanın işi"dir. Fakat Yahudilerin gerçek inancı değişmemiştir ve geçmişteki ve günümüzdeki "barış görüşmeleri" onu değiştiremez.
İnancımız odur ki, Siyonist devlet varolduğu sürece gerçek barış olamayacaktır, daha da kötüsü, Siyonist devlet ,Yahudi halkı için de en büyük felakettir. Allah, "kötülük yapanlar için barış yoktur" der. (Tevrat, Yeremya, 48 ve 57)

Üç yemin
Allah bizden "bir devletin tesis edilmesi için insan gücü kullanmamamızı, uluslara karşı isyan etmememizi, sadık vatandaşlar olarak kalmamızı, zamanından önce sürgünü terk etmememizi" istedi. Bütün uluslar tarafından toprak bize verilse bile, onu kabul etmemize izin yoktur.
Yeminlere itaat etmemek, ormanda avlanmış bir geyik ve bir antilobun hali gibi etinize tesir eder. (Talmud,Ksubos III kitabı).
Siyonistler gelene kadar, Yahudiler Filistinlilerle birlikte Filistin'de barış ve uyum içinde yaşadılar. Gerçek Yahudiler sadece Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nin günlük zulüm ve cinayetle işgaline karşı çıkmakla kalmamakta, aynı zamanda Filistin toprağının tamamının işgaline de karşı çıkmaktadırlar.
Tevrat'a göre, Filistin'in tamamı Filistinlilere geri verilmelidir ve işgal altındaki diğer bölgeler de kanuni sahiplerine de geri verilmelidir. TEVRAT'A GÖRE, YAHUDILER'IN KAN DÖKMEYE, BAŞKA BIR HALKA ZARAR VERMEYE, ONLARI AŞAĞILAMAYA VEYA ONLARI YÖNETMEYE IZINLERI YOKTUR.
Dünya bilsin ki, Yahudi olmak, kendini Tevrat'a adamayı ve Siyonist hurafeyi reddetmeyi ifade eder. Siyonist devletin içinde Yahudiler de dini baskı ve hoşgörüsüzlüğe maruz kalıyorlar. Yahudi dinini yıkmayı hedefleyen Siyonist plana paralel olarak, atalarımıza ait mezarlar yok edildi ve mukaddesata saygısızlık edildi.
Siyonistler dini kurallara itaat etmeyi savunsalar bile, kurulacak devlet yine de ateist bir devlet olacaktır. Siyonist politikacılar ve onlarla birlikte aynı yolda gidenler, Yahudi halkı adına konuşmuyorlar. İsrail ismi onlar tarafından çalınmıştır. Aslında, Yahudi geleneğine ve şeriatına karşı yapılan Siyonist komplo, Siyonizmi, bütün faaliyetlerini ve varlığını, Yahudi halkının en büyük düşmanı yapmaktadır.

Amerikan Neturei Karta'sı-Kudüs'ün Dostaları
Haham E. Schwartz-P.O. Box 1030 ,New York,10009
(1)Neturei Karta: Siyonizmi kabul etmeyen ve Siyonist devleti tanımayı reddeden Ortodoks Yahudi birliğidir. Bu birliğin üyeleri genellikle Kudüs'te, Antwerp'de, Londra'da ve New York'da bulunmaktadırlar.
Siyonistlerin Kullandıkları Katliam Emirleri
Kitabın önsözünde de belirttiğimiz gibi, hiç bir İlahi din masum insanlara karşı cinayet işlenmesine onay vermez. Her ne kadar tahrif edilmiş olsalar da Yahudilik ve Hıristiyanlık inançları da, bu İlahi hükme sadıktır ve yeryüzünde zulüm ve bozgunculuk yapılmasına karşıdır. Ancak Siyonizm gibi özünde faşist ve ırkçı olan ideolojiler, işledikleri katliamlara destek bulabilmek için dini kaynakları çarpıtarak kullanmaktadırlar. İsrail'in bugüne kadar gerçekleştirdiği pek çok katliam da, bu ülkedeki Siyonist çevreler tarafından bazı Tevrat pasajları kullanılarak haklı gösterilmek istenmiştir.
Aşağıdaki sözkonusu Tevrat pasajlarını ve bunlar kullanılarak yapılan İsrail zulmünü resimlerle inceleyeceğiz. Gerçekte sözkonusu Tevrat pasajlarının çoğunda, binlerce yıl öncesinde kalmış savaşlar anlatılmaktadır. Ancak Siyonist ideoloji, bu savaşlarla ilgili dini metinleri kendi siyasi hedefleri için kullanmaktadır.

YEREMYA
BAB: 51
AYET: 19-23
S: 777 ... Ve Israil onun mirasinin siptidir; ismi ordularin RABBIDIR. Sen benim topuzum ve cenk silahimsin; ve seninle milletleri kiracagim; ve seninle ülkeleri helak edecegim. Ve seninle ati ve binicisini kiracagim. Ve seninle cenk arabasini ve binicisini.kiracagim; ve seninle erkegi ve kadini kiracagim; ve seninle kocamis adami ve genci kiracagim; ve seninle genç adami ve ere varmamis kizi kiracagim; ve seninle çobani ve sürüsünü kiracagim; ve seninle çiftçiyi ve çiftini kiracagim; ve seninle Valiyi ve Kaymakami kiracagim.

TSEFENYA
BAB: 2
AYET: 5
S: 887 ... Ey Kenan, Filistinliler diyari, RABBIN sözü size karsidir; seni yok edecegim, öyle ki artik sende oturan kimse olmayacak.

TESNİYE

BAB: 9
AYET: 22-23
S: 185 22Ve Allah'ın RAB o milletleri senin önünde azar azar kovacak; onlari çarçabuk bitiremezsin, yoksa senin üzerine kir hayvani çogalir. 23Ve Allahin RAB onlari senin önünde ele verecek, ve onlari helak edinceye kadar büyük kirginla kiracak.

TESNİYE

BAB: 20
AYET: 10-17
S: 197 13VE Allah'in RAB onu senin eline verdigi zaman, onun her erkegini kiliçtan geçireceksin; 14ancak kadinlari, ve çocuklari, ve hayvanlari, ve sehirde olan her seyi, bütün malini kendin için çapul edeceksin; ve Allah'in Rabbin sana verdigi düsmanlarinin malinin yiyeceksin. 15Bu milletlerin sehirlerinden olmayip senden çok uzakta bulunan bütün sehirlere böyle yapacaksin. 16Ancak Allah'in Rabbin miras olarak sana vermekte oldugu bu kavmlarin sehirlerinden nefes alan kimseyi sag birakmayacaksin; 17fakat onlari, Hittileri, ve Amorileri, ve Kenanlilari, ve Prezzileri, ve Hivileri, ve Yabusileri, Allahin Rabbin sana emrettigi gibi tamamen yok edeceksin;

HEZEKIEL
BAB: 39
AYET: 18-20
S: 828 Et yiyin, kan için 18Yigitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanini, koçlarin, kuzularin, ve ergeçlerin, bogalarin kanini içeceksiniz hepsi Basanin semiz hayvanlaridir. 19Sarhos oluncaya kadar kan içeceksiniz.

İŞAYA
BAB: 65
AYET: 12
S: 722 ...sizi kilicin kismeti edecegim, ve hepiniz bogazlanmak için iğileceksiniz.

YEREMYA
BAB: 16
AYET: 4
S: 739 Acikli ölümlerle ölecekler; onlar için dövünen olmayacak

YEREMYA
BAB: 12
AYET: 3
S: 736 onlari kasaplik koyunlar gibi ayir, ve öldürme günü için onlari hazirla

İŞAYA
BAB: 13
AYET: 15
S: 683 Ele geçen her adamin gövdesi delik-desik edilecek ve tutulan her adam kiliçla düsecek. Yavrulari da gözleri önünde yere çalinacak, evleri çapul edilecek ve karilari kirletilecek.

YEREMYA
BAB: 26
AYET: 32-35
S: 749 32Ordularin Rabbi söyle diyor: Iste milltten millete bela çikacak, ve dünyanin uçlarindan büyük kasirga kopacak. 33Ve o gün yerin bir ucundan yerin öteki ucuna kadar Rabbin öldürdügü adamlar olacak; onlar için dövünmeyecekler, ve ...
... ve onlar gömülmeyecekler; topragin üzerinde gübre gibi olacaklar; lesleri de yerin canavarlarina ve göklerin kuslarina yem olacaklar.

YEREMYA
BAB: 51
AYET: 19-23
S: 777
Sen benim topuzum ve cenk silahimsin; ve seninle milletleri kiracagim; ve seninle ülkeleri helak edecegim. Ve seninle ati ve binicisini kiracagim. Ve seninle cenk arabasini ve binicisini kiracagim; ve seninle erkegi ve kadini kiracagim;...
....ve seninle kocamis adami ve genci kiracagim;...
...ve ere varmamis kizi kiracagim;...
HEZEKIEL
BAB: 9
AYET: 5-6
S: 794 ihtiyari, genci ve ere varmamis kızı ve çocuklarla kadinlari helak için vurun, gözünüz esirgemesin, ve acimayin;

I. SAMUEL
BAB: 15
AYET: 3
S: 286
onlarin herseylerini tamamen yok et, ve onlari esirgeme; erkekten kadina,...
...çocuktan...
...emzikte olana...
...öküzden koyuna, deveden esege kadar hepsini öldür...
TESNİYE
BAB: 7
AYET: 1-3
S: 184 Ve Allah'in RAB onlari senin önünde ele verecegi, ve sen onlari vuracagin zaman; onlari tamamen yok edeceksin; onlarla ahdetmeyeceksin ve onlara acimayacaksin.

İŞAYA
BAB: 33
AYET: 12
S: 697 Ve kavmlar kirecin yanmasi gibi, kesilip atesle yakilan dikenler gibi olacaklar.

HEZEKIEL
BAB: 23
AYET: 25
S: 810 burnunu ve kulaklarini kesip düsürecekler, ve senden arta kalan kiliçla düsecek,

İŞAYA
BAB: 54
AYET: 17
S: 714 Sana karsi yapilan hiçbir silah ise yaramayacak; ve hükümde sana karsi kalkan her dili suçlu çikaracaksin. 

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...