31 Ocak 2012 Salı

Siyonizmde Nesiller Boyu Kin, Vahşet, Katliam

17 Ağustos 2011 Çarşamba, 15:27 tarihinde {Gel, ne olursan ol yine gel} tarafından eklendi
Siyonizmde Nesiller Boyu Kin, Vahşet, Katliam
TEKVİN
BAB: 9
AYET: 20-25
S: 8 20Ve Nuh çifti olmaga basladi, ve bir bag dikti; "ve saraptan içip sarhos oldu, ve çadirinin içinde çiplak oldu,
22 Ve Kenânin atasi olan ham, babasinin çiplakligini gördü, ve disarda iki kardesine söyledi 23Ve Sam ile Yafet bir esvap alip onu kendi iki omuzlari üzerine koydular, ve geri geri gidip babalarinin çiplakligini örttüler; ve yüzleri geri olup babalarinin çiplakligini görmediler.
24Ve Nuh sarabindan ayildi, ve küçük oglunun kendisine yaptigini anladi. 25Ve dedi: Kenân lânetli olsun, Kardeslerine kullar kulu olacaktir.
Sâm, Hâm, Yâfet adinda üç oglu olan Nuh Peygamber, Tufan'dan sonra çiftçilige baslar. Bir gün, dikip yetistirdi bagin üzümlerinden yapilan saraptan içip sarhos olur, çadirinda çiplak olarak sizar. Onu bu durumda küçük oglu Hâm görür.(Muharref tevrattaki ekleme bir izah).
Iste bu olay onca yildir süren ve Ortadogu'ya rahat yüzü göstermeyen kanli kavganin, Tevrat'ça çikis noktasidir. Çünkü, Nuh (A.S.) ayildiginda oglu Hâm'in çadira girip kendini çiplak gördügünü anlayinca, son derece öfkelenir, ceza olarak Hâm'i oglu Kenan'i ve ondan türeyecekleri lanetler; Kenan soyunun, Sâm ve Yafet'in ogullarina kul köle olmasini diler.
Tevrat'in birinci kitabi "Tekvin'in dokuzuncu bölümü bu olayi anlatir, onuncu bölümü de okursak, lanetlenen Kenan soyunun olusturdugu kavimleri ögrenebiliriz. Bunlar: Gilgasi'ler, Amori'ler, Yebusi'ler, Hivi'ler v.s.
Filistinliler ise babasi Nuh (A.S.) tarafindan lanetlenen Hâmin öteki oglundan türeyen Kasluhi'ler kavmindendirler.
Nuh (A.S.)'in büyük oglu Sâm ile küçük oglu Yâfet'e gelince, babalarinin ayibini (çiplakligini) örttükleri için, onlar ve soylari lanetlenmez. Sâm'in ogullari Sinar (Mezopotamya) dolaylarina yayilirlar ve çogalirlar.
Iste bu Sâm ogullarinin onuncu kusagi olan Hz. Ibrahim Peygamber, Mezopotamya'nin Ur kentinde dogar, daha sonra Kenan Ülkesi'ne göç eder. Burada iki oglu olur. Bunlardan Ismail (A.S.) Hz. Muhammed (S.A.V.) Peygamber'in, Ishak (A.S.) da Israil ogullarinin dolayisiyla Musa (A.S.) Peygamber'in ceddidir.
Ishak (A.S.) oglu Yakub (A.S.),un on iki oglundan üreyerek olusan Israilogullari, kuraklik yüzünden göç etmek zorunda kaldiklari Misir'da, çok agir kosullar altinda yasarlarken, soydaslari Musa (A.S.)'ya Horeb'de (Sinan Dagi'nda) Allah seslenir.
- Bu izahlardan sonra Hahamlarin Tevrat'i bozarak ekledikleri Va'dedimis Topraklarla ilgili ayetler gelmektedir. Süt ve Bal akan diyar olarak belirtilen bu topraklar sözde tüm içindeki milletlerle beraber Israilogullarina miras olarak verilmistir.

VADEDILMIS TOPRAKLAR VE SINIRLARI
Siyonistlerin diger milletlere yaptiklari katliam ve zulümlere geçmeden önce "Vaadedilmis Topraklar sinirini" belirten M. Tevrat ayetlerini görelim.

TEKVİN
BAB: 17
AYET: 8
S: 14 8Ve senin gurbet diyarini, bütün Kenan diyarini, sana ve senden sonra zürriyetine ebedî mülk olarak verecegim. Bütün bu memleketleri sana ve zürriyetine verecegim ve senin zürriyetini göklerin yildizlari gibi çogaltacagim.

TEKVİN
BAB: 28
AYET: 13-14
S: 27 Üzerinde yatmakta oldugun diyari sana ve senin zürriyetine verecegim; 14ve senin zürriyetin yerin tozu gibi olacak, ve garba, ve sarka, ve simale, ve cenuba yayilacaksin; ve yerin bütün kabileleri sende ve zürriyetinde mubare kilinacaktir,

SAYILAR
BAB: 34
AYET: 1-12
S: 172 1Ve RAB Musaya söyleyip dedi: 2Israil ogullarina emret ve onlara de: Kenan diyarina girdiginiz zaman (size miras olarak düsecek olan bu diyar, sinirlarina göre Kenan diyari),3o zaman cenup tarafiniz Tsin çölünden Edom boyunca olacak, ve cenup siniriniz sarka dogru Tuz Denizinin ucundan olacak; 4ve siniriniz Akrabbim yokusundan cenuba dogru dolasacak, ve Tsine geçecek, ve onun uçlari Kades-barneanin cenubunda olacaklar; ve Hatsar-addara çikacak, ve Atsmona geçecek; 5ve sinir Atsmondan Misir vadisine kadar dolasacak, ve onun uçlari deniz yaninda olacaktir. 6Ve garp siniriniz büyük deniz ve onun kiyisi olacaktir; garp siniriniz bu olacaktir. 7Ve simal siniriniz bu olacak; büyük denizden Hor dagina kadar kendinize isaret koyacaksiniz; 8Hor dagindan Hamata girilecek yere kadar isaret koyacaksiniz; ve sinirin uçlari Tsedadda olacak; 9ve sinir Zifrona çikacak, ve onun uçlari Hatsar-enanda olacak; simal siniriniz bu olacaktir. 10Ve sark sinirinizi Hatsar-enandan Sefama kadar isaret koyacaksiniz: 11Ve sinir Sefamdan Ainin sark tarafindan Riblaya inecek; ve sinir inecek, ve sarka dogru Kinneret denizinin yanina dokunacaktir. 12Ve sinir Erdene inecek ve uçlari Tuz Denizi yaninda olacaktir. Çepçevre sinirlarina göre memleketiniz bu olacaktir.
Iste sinirlari çizilen bu kara parçasi Tevrat'ta, "Kenan Ülkesi" olarak adlandirilir.

TEKVİN
BAB: 16
AYET: 18
S: 13 18O günde RAB Abramla ahdedip dedi. Misir irmagindan büyük irmaga, Firat irmagina kadar, bu diyari, 19Kenileri, ve Kenizzileri, ve Kadmonileri, 20ve Hittileri, ve Perizzileri, ve Refalari, 21ve Amorileri, ve Kenânlilari, ve Girgasileri, ve Yebusiler senin zürriyetine verdim. AMOS

BAB: 9
AYET: 12
S: 872 12Ta ki, Edomun bakiyesini, ve üzerlerine ismim cagirilan bütün milletleri mülk edinsinler, bunu yapan RAB diyor.

ÇIKIS
BAB: 23
AYET: 31
S: 77 31Ve Kizil Denizden Filistilerin denizine kadar, ve cölden Irmaga kadar sana hudut koyacagim; cünkü memleketin ahalisini sizin elinize verecegim;

TESNİYE
BAB: 12
AYET: 23-25
S: 189 23O zaman RAB bütün milletleri önünüzden kovacak. ve sizden büyük ve kuvvetli milletlerin mülkünü alacaksiniz. 24Ayak tabaninizin basacagi her yer sizin olacak; siniriniz cölden ve Libnandan, irmaktan, Firat irmagindan garp denizine kadar olacaktir. 25Önünüzde kimse durmayacak; Allahiniz RAB, size söyledigi gibi, dehsetinizi ve korkunuzu ayak basacaginiz bütün diyar üzerine koyacaktir.

MEZMURLAR
BAB: 135
AYET: 10-12
S: 621 10Büyük milletleri vurdu, VE kudretli kirallari öldürdü, 11Amoriler kirali Sihonu, Ve Basan kirali Ogu, Ve bütün Kenan ülkelerini vurdu. 12Ve onlarin yerini miras, Kavmi Israile miras olarak verdi.
Öte yandan, bu Kenan Ülkesi'nin basta Filistin olmak üzere, Lübnan'i, Ürdün'ü, kismen da Suriye, Misir ve Anadolu'yu içerdigini, ayrica bir süre önce "Türkiye, yasam hakki sinirlarimiz içindedir" diyen bir Israil yetkilisinin sözlerini hatirlatmaliyiz.

TEKVİN
BAB: 13
AYET: 14-15
S: 11 14Sonra RAB Abrama dedi: Simdi gözlerini kaldir, ve bulundugun yerden simale ve cenuba ve sarka ve garbe bak; 15çünkü görmekte oldugun bütün memleketi sana, ve ebediyen senin zürriyetine verecegim.

MEZMURLAR
BAB: 2
AYET: 8
S: 540 8Iste benden ve miras olarak sana milletleri, Mülkün olarak yeryüzünün uçlarini verecegim.
Sadece Kenan ülkesi va'dedilmemistir. Bu hükümlerin Siyonistler tarafından yapılan siyasi (ırkçı) yorumuna göre, bütün dünya topraklari Yahudi ırkına miras olarak verilmistir.
Bu vadedilen ülkenin hangi milletlerin anayurdu oldugu ve yurtlarinin ellerinden nasil koparilip alinacagi konusunda, Siyonistler tarafından siyasi amaçlarla kullanılan Tevrat pasajları ise şunlardır:

ÇIKIŞ
BAB: 20
AYET: 5
S: 73 Çünkü Ben; babalar günahini çocuklar üzerinde, üçüncü nesil üzerinde, ve dördüncü nesil üzerinde ariyan, bir Allahim.

TESNİYE
BAB: 7
AYET: 1-2
S: 184 1Allahin RAB, mülk olarak almak icin gitmekte oldugun diyara seni götürecegi, ve senin önünden çok milletleri, Hittileri, ve Girgasileri, ve Amorileri, ve Kenânlilari, ve Perizzileri, ve Hivileri. ve Yebusileri, senden daha büyük ve daha kuvvetli yedi milleti kovacagi; 2ve Allahin RAB onlari senin önünde ele verecegi, ve sen onlari vuracagin zaman; onlari tamamen yok edeceksin; onlarla ahdetmiyeceksin, ve onlara acimayacaksin;

MEZMURLAR
BAB: 137
AYET: 8-9
S: 622 8Ey sen, harap olacak Babil kizi, Bize karsilik ettiginin karsiligini, Sana verecek olana ne mutlu! 9Senin yavrularini tutacak, Kayaya çarpacak olana ne mutlu!

İŞAYA
BAB: 14
AYET: 25
S: 684 25Söyle ki, kendi memleketimde Asurluyu kiracagim, ve daglarimin üzerinde onu ayak altinda çigneyecegim.

TSEFENYA
BAB: 2
AYET: 5
S: 887 5Deniz kiyisinda oturanlarin, Keretiler milletinin vay basina! Ey Kenan, Filistiler diyari, Rabbin sözü size karsidir; seni yok edecegim, öyle ki, artik sende oturan kimse olmayacak.

TESNİYE
BAB: 32
AYET: 42-43
S: 212 42Öldürülmüs ve esir edilmis olanlarin kanindan, Düsmanlarin reislerinin basindan, Oklarimi kanla sarhos edecegim, Ve kilicim et yiyecek. 43Ey milletler, onun kavmi ile beraber sevinin; Çünkü kullarinin kaninin öcünü alacak, Ve hasimlarina intikamla karsilik verecek.

YEREMYA
BAB: 11
AYET: 22-23
S: 735 22Bundan dolayi ordularin Rabbi söyle diyor: Iste, ben onlari yoklayacagim; yigitler kiliçla ölecekler; ogullari ve kizlari kitlikla ölecekler; 23ve onlara bir bakiye kalmayacak; çünkü Anatot erlerine kötülük getirecegim, onlarin yoklanilma yilini getirecegim.

TSEFENYA
BAB: 2
AYET: 13
S: 887 13Ey Habesler, siz de benim kilicimla öldürüleceksiniz.

İŞAYA
BAB: 11
AYET: 14
S: 682 Ve garp tarafinda Filistilerin sirtina uçup atilacaklar; sark ogullarini birlikte çapul edecekler; Edam ve Moab üzerinde ellerini atacaklar ve Ammon ogullari onlarin sözünü dinleyecekler.

İŞAYA
BAB: 14
AYET: 21-22
S: 683 21Atalarinin fesadindan ötürü, onun ogullarini bogazlayacak yer hazirlayin da ayaga kalkmasinlar ve diyari kendilerine mülk edinmesinler, ve dünya yüzünü sehirlerle doldurmasinlar. 22Ve ordularin Rabbi diyor: Onlara karsi kalkacagim, ve adi, ve baki kalani, ve oglu, ve torunu Babilden kesip atacagim, Rab diyor.

SAYILAR
BAB: 23
AYET: 24
S: 160 Iste kavm: DISI ARSLAN gibi kalkiyor ve kendisini ARSLAN gibi kaldiriyor, Sikarini yiyinceye kadar, Ve öldürülmüs olanlarin kanini içinceye kadar yatmayacaktir.

MEZMURLAR
BAB: 2
AYET: 8-9
S: 540 8Iste benden ve miras olarak sana milletleri, Mülkün olarak yeryüzünün uçlarini da verecegim. 9Onlari demir çomakla kiracaksin; Bir çömlekçi kabi gibi onlari parçalayacaksin.
Siyonistler, aşağıdaki Tevrat pasajlarını da yine siyasi anlamda kullanır ve İsrail terörünü meşru göstermek için bunlardan yararlanırlar:

YEREMYA
BAB: 51
AYET: 19-20
S: 777 19Ve Israil onun mirasinin siptidir; ordularin RABBIDIR. 20Sen benim topuzum ve cenk silahlarimsin; ve seninle milletleri kiracagim ve seninle ülkeleri helak edecegim.

MEZMURLAR
BAB: 149
AYET: 7-8-9
S: 628 7Milletlerden öç alsinlar; Ve ümmetleri tedip etsinler; 8Onlarin kirallarini zincirlerle, Ve ileri gelenlerini demir bukagilar ile baglasinlar: 9Ta ki, yazilmis olan hükmü onlara karsi yürütsün İŞAYA
BAB: 34
AYET: 8
S: 697 Çünkü Rabbin bütün milletlere öfkesi, bütün onlarin ordusuna kizginligi var; Çünkü Rabbin öç alma günü, Sion davasindan ötürü karsilik yili var.

TSEFENYA
BAB: 3
AYET: 8
S: 887 8Bundan ötürü ava kalkacagim güne kadar beni bekleyin. Rabbin sözü; çünkü hükmüm milletleri toplamaktir, ta ki ülkeler üzerine gazabimi, kizgin öfkemin hepsini dökmek için onlari bir araya getireyim; çünkü bütün dünya kiskançligimin atesi ile yutulacaktir.

İŞAYA
BAB: 14
AYET: 26
S: 684 Iste bütün dünyaya karsi tasarlanan tertip budur; ve bütün milletlere karsi uianmis olan el budur.

YEREMYA
BAB: 10
AYET: 10
S: 724 10Bak, bugün milletler üzerine, ve ülkeler üzerine, kökünden sökmek ve yikmak icin helak etmek ve yok etmek icin seni koydum.
YAHUDILERIN KENAN ÜLKESINDE GEÇMISTE YAPTIGI KATLIAMLAR
Sözde Yesu peygamberin önderliginde Israilogullari;

YESU
BAB: 8
AYET: 24-27
S: 223 24Ve vaki oldu ki, Israil kirda, kendilerini kovalamis olduklari, çölde Ay ahalisinin hepsini öldürmeyi bitirdigi, ve bitinceye kadar onlarin hepsi kiliçtan geçirildigi zaman, bütün israil Aya döndüler, ve onu kiliçtan geçirdiler. 25Ve o gün erkeklerden, ve kadinlardan düsenlerip hepsi, bütün Ay ahalisi on iki bin kisi idi. 26Çünkü bütün Ay ahalisini tamamen yok edinceye kadar Yesu kargiyi uzatmis olan elini geri çekmedi. Ancak Rabbin Yesua emrettigi sözüne göre Israil o sehrin hayvanlarini ve mallarini kendileri için çapul ettiler.

ESTER
BAB: 9
AYET: 5,16
S: 498 5Ve Yahudiler bütün düsmanlarini kiliçtan geçirdiler, ve öldürdüler, ve yok ettiler, ve kendilerinden nefret edenlere istedikleri gibi yaptilar.

II. TARIHLER
BAB: 36
AYET: 17
S: 464 17Ve onlara karsi Kildanilerin kralini çikardi ve onlarin makdisinde gençlerini kiliçla öldürdü, ve genç yigide, ere varmamis kiza, kocamis adama ve ak saçliya acimadi; Rab hepsini onun eline verdi.

YESU
BAB: 6
AYET: 21
S: 221 21Ve erkek ve kadin, genç ve ihtiyar, öküz ve koyun, ve esek, sehirde olanlarin hepsini kiliçtan geçirip tamamen yok ettiler.

HAKIMLER
BAB: 1
AYET: 5
S: 242 Rab Kenanlilari ve Periziileri onlarin eline verdi; Bezekte onlardan onbin adam vurdular. Fakat Adoni-bezek kaçti ve onun ardini kovaladilar ve onu tuttular ve ellerinin ve ayaklarinin bas parmaklarini kestiler.

HAKIMLER
BAB: 3
AYET: 16,22,29
S: 245 Ve Ehud bir arsin (45 cm.) uzunlugundaki kamasini çekti ve onu Moab krali Eglon'un karnina sapladi ve namlinin ardindan kabza da girdi ve namliyi yag kapladi. Çünkü kamayi karnindan çekmedi ve arkasindan çikti. Moabdan her biri kuvvetli ve her biri yigit adam olmak üzere on bin kisi kadar vurdular ve kimse kurtulmadi. 16ve kendilerinden nefret eden Yetmis besbin kisiyi öldürdüler.
Ve sözde Hz. Davud (AS) agzindan;

II. SAMUEL
BAB: 22
AYET: 38-43
S: 331 38Düsmanlarimi kovaladim, ve onlari helak ettim; Ve onlar bitmeyince geri dönmedim. 39Onlari telef ettim, ve onlari ezdim, ve artik kalkamadilar; Ve ayaklarimin altina düstüler, 40Cünkü cenk için bana kuvvet kusattin; Bana karsi ayaklananlari altimda çöktürdün. 41Düsmanlarimin sirtini da bana çevirttin, Benden nefret eyliyenleri de yok ettim. 43O zaman yerin tozu gibi onlari ezdim; Onlari sokaklarin camuru gibi ayak altina alip çignedim.
Dahası, bazı hükümler, savaştan ve katliamdan geri duran Yahudileri tehdit eder şekilde kullanılmaktadır:

YEREMYA
BAB: 48
AYET: 10
S: 772 10Rabbin isini gevseklikle yapan lanetli olsun; ve kilicini kandan alikoyan lanetli olsun. Katliam yapmayan, kan akitmayan Allah'in laneti ile tehdit edilmektedir.
Geçmiste yapilan katliamlar Yahudileri costuracak tarzda bir gurur vesilesi gibi muharref Tevrat'a alinmistir ve bunlar günümüzdeki katliamlarda bir kısım Siyonist Yahudiler tarafindan örnek alinmaktadir. Ancak gerçek dindar Yahudiler böyle bir şey yapmazlar, nitekim dini inançlarının İsrail terörüne destek sağlamak için kullanılmasını şiddetle kınamaktadırlar. (Bkz. Siyonizme Karşı Çıkan Dindar Yahudiler bölümü)

TESNİYE
BAB: 6
S: 183 Rab, "taslari demir ve daglari bakir olan bu diyari sana verecek ve sen onlari isleyeceksin."

YESU
BAB: 9
S: 224 Yok edemeyecegi milletlerden arta kalan, yani, Israilogullari'nin büsbütün yok edemedikleri çocuklari senin için angaryaci kullar olacaktir.

VADEDILMIS TOPRAKLARDAKI MILLETLERE KARSI YAPILANLAR
David Ben Gurion
Filistinde Israil Devletinin kurulusunu hazirlamis ve ilk basbakanlik görevini üstlenmistir. Sosyalist Mapai Partisinin önderidir.
Gurion'un Polonya'da çocuklugunu geçirdigi ev "Siyonist Haskalah" adli akimin gelistirildigi bir yerdi. Hareketin ana düsüncesi "biz artik gettolarda yasamayalim. Kendi mukadderatimizi tayin edelim ve esas yurdumuzda diger irklardan üstün bir irk olan Israil ogullarina va'dedilen ve Yahudilerin burada yasayan irklari katledecekleri, soy kirimina ugratacaklari topraklar- Eretz Israil- bir devlet kuralim."
Yahudilerin bir an önce Filistin'de toplanip kendi devletlerini kurmalari gerekiyordu. David Ben Gurion için mesele bu kadar basitti.
Siyonizm İngiliz desteğiyle doğdu ve büyüdü. Ingiltere Disisleri Bakani Lord Arthur James Balfour'un büyük bankaci ailesi Rothschild'larin Ingiltere kanadinin temsilcisi Lord Walter Rothschild'a (Yahudidir) yazdigi 2 Kasim 1917 tarihli mektubunda "Majestelerinin hükümeti Filistin'de Yahudi halki için milli bir yuva kurulmasini müsbet karsiliyor ve bu amacin gerçeklestirilmesini kolaylastirmak için elindeki bütün imkanlari kullanmaya hazir bulunmaktadir" diyordu.
16 Mayis 1916 tarihli Sykes - Picot Antlasmasina göre Beyrut, Sur ve Sayda sehirlerini içeren Kuzey Filistin Fransa'ya; Yafa, Hayfa, Tel-Aviv gibi sahil sehirleri dahil tüm Güney Filistin Ingiltere'ye birakiliyordu. 1918'de Osmanlilar'in geri çekilmesiyle bu paylasma uygulandi. Filistin'deki Ingiliz mandasi buraya Yahudi göçünü arttirdi. Yahudiler Filistin'de gayrimenkuller elde etti ve Yahudi sirketlerine imtiyazlar tanindi. (O zamanlar Sömürgeler BakanininWinston Churchill oldugunu hatirlatmakta yarar var. Sömürge sekreteri de Possfield adli Siyonist bir Yahudidir.
Yahudilerin Filistinde çogalmasina karsi çikan Araplar Ingiliz askerleri eliyle katledildi. 50 bin Arap öldürüldü. Bundan öfkeye kapılan bazı Araplar ise suçsuz Yahudilere saldırdılar ve katliamlar gerçekleştirdiler. Siyonizm her iki halka da ölüm ve acı getirdi.
Siyonistlerin bir Yahudi Devleti'nin kurulmasi için zorunlu gördükleri asgari unsurlar sunlardi: Ürdün Nehri'nin Suriye ve Lübnan'daki baslangiç noktalarini; Sayda'ya kadar Güney Lübnan'i, Güney Ürdün'deki Maan'a kadarki Hicaz Demiryolu'nun geçtigi alani ve Akabe Körfezi'ne uzanan kismi kaplayan bir ülke.
Amerikan Siyonistlerinin 1942'de ABD'de yaptiklari kongre ertesinde Siyonist hareketin önderi Ben Gurion ABD ile ittifak yapti ve BM oylamasinda Amerikan destegini aldi. Ayni dönemde "Haganah"in - Israil Ordusunun sefi oldu. 1948'de devletin ilanindan sonra sinirlarinin tesbit edilmesine karsi çikan tek devlet olan Israil'in sürekli yayilmasinin en etkili araci "Haganah" oldu.
Yahudiler Birlesmis Milletleri tesirleri altina alarak 29 Kasim 1947'de Genel Kurulda alinan kararla Filistinin üçte ikisine oturdular. Israil devleti 14 Mayis1948 gecesi kuruldu. Ben Gurion Sosyalist MAPAI partisi ile iktidara gelerek basbakan oldu.
Sinirlarinin belirtilmesine itiraz eden tek devlet Israil'dir.
"Amerikan bagimsizlik beyannamesini elinize aliniz. Hiçbir sinirdan bahsedilmiyor." Israil Devletinin sinirlarini tesbit etmek mecburiyetinde degiliz."
Kaynak: Jerusalem Post I0. Agustos. 1967
Aynı yıl içinde İsrailli silahlı birlikler Araplara karsi, ilan edilmemis bir savasa baslayarak bölgede temizlik faaliyetlerine giristiler. Haganah, Stern, Irgun, Tz'vai, L'umi, Palmah gibi Siyonist terör çetelerinin, Araplara karsi yaptigi saldirilarin sayisi üç ay gibi kisa bir zamanda ikibini buldu.
Haganah çetesi Aralik 1947'de Kuvazza'da, Mart 1948'de Salama'da, Nisan 1948'de Biyer Abbas'ta ve Kastel'de, Yaffa ve Akra'da sivil halka saldirdi. 9 Nisan gecesi Menahem Begin tarafindan yönetilen Stern çetesi ve Irgun çetesi Deir Yassin Arap köyüne saldirarak, daha önce de yaptiklari gibi genç, yasli, çocuk, hamile, bebek demeden 254 Arabi katletti.
Yahudi terörü bölgedeki Arap halkini dehset içinde birakmayi amaçliyordu. Terörün propagandasi yapiliyor, katledilen Araplarin resimleri çekiliyor, çogaltiliyor ve köylere gönderiliyordu. Resimlerin altina "terketmezseniz, sizin sonunuz da böyle olacak" diye yazilar yaziliyordu.
Katil Menahem Begin daha sonraları bu katliam hakkinda "Bu kiyim çok hakli çikti. Deir yassin zaferi olmadan Israil de olmazdi." diyecekti.
Israil ordusu, 1956 yilinin 29 Ekim gecesi savas ilan etmeden Misir'a saldirdi. Firsattan yararlanan Fransa ve Ingiltere de savasa katildi.
1967 yilinda İsrail tekrar savas çikartti. Misir, Suriye ve Ürdün'e saldirdilar ve Sina yarimadasi, Gazze seridi, Bati Seria ve Golan tepelerinin bulundugu 60 bin kilometre karelik alan ele geçirildi.
Yillar önce, siyonizmin babasi olan Avusturya Yahudisi gazeteci Theodor Herzl, Filistin'de bir yahudi devleti kurmak için yapilmasi gerekenleri siralarken sunlari söylüyordu: "Örnegin bir ülkeyi vahsi canavarlardan temizlemek zorunda kaldigimizi düsünelim; bu durumda görevimizi besinci yüzyil Avrupalisi gibi yapamazdik. Mizragi elimize alip ayilarin izini süremezdik, kocaman bir av partisi yapar, hayvanlari bir araya getirir ve ortalarina bir bomba atardik."
Menahem Begin de söyledikleri ve yaptiklariyla Herzl'in iyi bir ögrencisi oldugunu göstermistir. Begin, "Filistinlileri izleyecegiz ve her yere karada, denizde ve havada- öldürecegiz" diyordu.

SİYONİZM TARİHİNİN KARANLIK BİR SAYFASI: NAZİLERLE İŞBİRLİĞİ
Hitler Almanyasinin suçsuz Avrupa Yahudilerini toplu olarak katlettigi dönemde, Siyonistler Hitler'e ekonomik ve siyasal yardimlarda bulunmuslardi. Federal Almanya'da yayinlanan Spiegel dergisinin de belirttigi gibi, siyonistler Nazilerin iktidari ele geçirisini kendileri için olaganüstü bir tarihsel olanak olarak görmüslerdi.
1933 Mayis'inda, siyonist Anglo-Palestine Bank fasist Almanya'nin ekonomi bakanligiyla dogrudan bag kurmustu. Görüsmelerden sonra. iki taraf arasinda 23 Agustos'ta bir transfer anlasmasi imzalanmisti. Bu anlasma daha sonraki pekçok ekonomik ve siyasal isbirligi için de bir zemin olusturmustu. Siyonistler, Tel-Aviv'de kurduklari Trust and Transfer Office Haavara adli sirketle, Filistin'e getirilen Alman mallarinin tekel hakkini almislardi. Böylec nazilerin Orta Dogu bölgesinde genis pazar olanaklarina kavusmasini saglamislardi. Döviz islemleriyle ilgilenen Alman bürosu 7 Aralik 1937'de sunlari açikliyordu: "Filistin'e dissatima dayali transfer islemleri 1933'ten beri yaklasik 70 milyon altin mark kär getirmistir. "Bu rakama, Filistin'e transfer edilen Yahudi sermayesinden dogan büyük kârlar katilmamistir.
Siyonist-Nazi isbirligi bu kadarla da kalmamistir. Siyonist olmayan Yahudi kuruluşlarının Alman mallarina boykot uygulanmasi için çagri yaptigi günlerde nazilere el uzatan yine siyonistler olmustur. Siyonistler, Alman, silah yapimcilarina döviz kaynagi saglamislardi. Albert Norden, So werden Kriege gemacht (Savaslar Nasil Yapilir) adli kitabinda bu konu açiklik kazandirmistir. Norden, International Nickel Trust adli sirketin Almanya için stratejik önemi olan hammaddeleri sagladigina dikkat çekmistir. Siyonist sermayedarlarin denetiminde olan bu sirket kapitalist ülkelerdeki nikel üretiminin yüzde 85'ine sahip durumdaydi. Hitler'in iktidara gelmesinden bir yil sonra IG Fabrenin dustrie adli Alman sirketiyle, sözkonusu sirket arasinda bir anlasma imzalandi. Anlasmada, Almanya'nin nikel üretiminin yaridan fazlasinin International Nickel Trust tarafindan karsilanmasi öngörülüyordu. Almanya böylece yüzde 50 oraninda döviz tasarruf etmis olacakti. Konuya iliskin kanitlar Nurnberg durusmalarinda ayrintilariyla ortaya çikmistir.

İSRAİL'İN FİLİSTİNLİLERE KARŞI YÜRÜTTÜĞÜ UZUN VADELİ SOYKIRIM
"Seçkin halk" düsüncesi ve Yahudilerin her zaman baskalarindan üstün oldugu yönündeki inanç, Israil politikasinin ayrilmaz bir parçasini olusturmustur. Israil'in siyonist önderliginin jeopolitigi "goyimrein" adi verilen ve "topraksiz halk için halksiz topraklar" elde etmeye dayanan bir politikadir. Pratikte bu politika, ele geçirilen topraklardan "seçkin" olmayan herkesi kovmak, anlamina gelmektedir. Siyonistlerin 'tarihsel vatan" adini verdikleri Filistin halksiz bir ülke olmadigina göre, siyonist planlar Filistin'de Yahudi olmayan halk için dayanilmaz kosullar yaratmayi ön görmektedir.
Taninmis Ingiliz tarihçisi Arnold Toynbee de, Montreal'da Mc Gill Universitesinde vermis oldugu konferansta bu gerçege isaret etmistir, Toynbee, uluslararasi hukuk açisindan, Yahudilerin Filistinli Araplara karsi davranislarini, Nürnberg durusmalarinda "Avrupa'daki Yahudilerin naziler tarafindan kitle halinde imhasi" olarak nitelenenen davranislardan hiçbir farki olmadigini belirtmistir.
1982 yilinda Lübnan'a karsi girisilen saldiri da tüm dünyanin gözleri önünde gerçeklesen bir katliamdi.
Israil 6 Haziran 1982'de Lübnan'a saldirdi. Dayan, alti gün savasinin ertesinde sunlari söyleyerek bu saldiriyi da açiklamis oluyordu: "Alti gün savas kusagi, Süveys Kanali'na, Ürdün'e, Golan tepelerine ulasabilmistir. Bu son degildir. Bugünkü ateskes hatlarindan sonra yeni hatlar olusacak, bunlar Ürdün'ü kusattiktan sonra Lübnan'a ve Suriye ortalarina kadar ulasacaktir."
Israil ordusunun Lübnan'a saldirisi sirasinda Sabra ve Satilla göçmen kamplarinda yasayan sivillerin topyekün katledilmesi, Guernica, Oradour, Khatyn ve Treblinka katliamlarinin yani sira tarihe geçecek denli ürperticidir. Bu katliam, Israil yöneticilerinin, dün oldugu gibi bugün de sivil-asker ayirimi yapmadan öldürmek için büyük bir istaha sahip olduklarini göstermistir.
Filistin sorununun "nihai çözüm"e kavusturulmasi için tasarlanan bu canavarca planin uygulamaya konulmasi tüm dünyanin gözleri önünde yapilmaktadir. Bir Mozambik gazetesi olan Noticias sunlari yazmaktadir: "Lübnan'da her gün yüzlerce sivil öldürülmektedir. Halkin kasitli bir biçimde yokedilmesinin, gerçek bir soykiriminin tanigiyiz." Israil'in Lübnan'a saldirisi sirasinda 70 bin Lübnanli ve Filistinli Arap yaralandi ya da öldürüldü. Lübnan'in köyü ve kentleri, Filistililere ait göçmen kamplari yakilip, yikildi. 15 -16 Agustos 1982 tarihinde, Lefkose'de, Israil'in Lübnan ve Filistin Halklarina Karsi Isledigi Suçlari Sorusturma Uluslararasi Komisyonu toplandi. Komisyon bir rapor hazirlayarak, Israil'in Beyrut'u ele geçirisi sirasinda islenen suçlari belgeledi. Israil uçaklarinin sivil yerlesim yerlerini, hastaneleri, okullari ve çocuk bakimevlerini sürekli bombalamis, Beyrut'un önemli bir bölümü ile Tire, Nebatiye Sayda gibi kent ve köyler yerle bir edilmis, birçok büyük Filistin Mülteci kampi haritadan silinmisti. Alti yüz bin Lübnanli evsiz, susuz, elektriksiz ve yiyeceksiz birakilmisti. Israil birlikleri aç insanlara yapilan gida yardimini engellemisti. Bunlar sivil halka karsi kasitli olarak yapilan askeri eylemlerdi.
Uluslararasi Kizilhaç ve Kizilay bayragini tasiyan binalar sistematik olarak bombalanmisti. Uluslararasi, Lübnan ve Filistin Kizilhaçlarina kan ve ilaç ulastirilmasi yasaklanmisti. Lübnan'in Juniye limaninda ilaç, asi, kan plazmasi ve hastane donanimi bosaltmakta olan Bati Alman Flora gemisi Israil uçaklarinin ve topçusunun saldirisina ugramis, roket atesine tutulmustu.
Israil uçaklari oyuncak, elma, muz ambalajina gizlenmis bombalari Lübnan topraklarina atmislardi. Çocuklar ellerine aldiklari bu "oyuncak" ya da "meyva"larin patlamasiyla yasamlarini yitirmislerdi.
Dr. Franklin Lamp Komsiyon'a Beyrut'ta bulmus oldugu fosfor bombasi ve bilyali bomba parçalarini verdi. Insan gövdesini kalbura çeviren bilyali bombalar Beyrut'un isgali sirasinda genis ölçüde kullanilmisti. Beyrut'ta görev yapmis Yunanli ve Kanadali doktorlar da, fosfor bombalarinin atesiyle kavrulmus ya da sarapnel ve bilyali bombalarla delik desik olmus insanlari ameliyat ettiklerini anlatmislardi.
Israil okullarinda yilda 272 saat askeri egitim yaptirilir. Sekiz yillik temel egitiminin bir amacı da, gençlerin soven bir ruhla yetistirilmesi ve Yahudi olmayan herkesten nefret etmelerinin saglanmasidir. Son yillarda okullarda okutulan "Ulusal Bilinç" dersleri de ayni amaci paylasiyor. Dolayisiyla Israil okullarinda "Araplara ne yapmak gerek" sorusu soruldugunda, çocuklarin, hiç duraksamadan "öldürmeli" diye bagirabilmesine sasmamak gerekir.
Yarin Yayinlari - Siyonizm ve Filistin trejedisi adli kitaptan alinti yapilmistir
Dogdugu anda kendini fanatik bir ortamda bulan ve ilk yaslarindan baslayarak, siki bir sekilde Siyonist ideolojinin kati, çarpik egitimi ile yetistirilen Siyonist Yahudiler, çarpık bir din ve milliyet anlayışı geliştirmekte ve en acimasiz katliamlari bile sanki bir ibadet yapiyor mantigi ile gerçeklestirebilmektedir. Ilk aldigi egitimle diger irklardan üstün oldugu ve onlara karsi savasmasi gerektigi beynine islenmektedir. Bu telkinlerin tabii sonucu olarak yapacagi katliamlara milli görev düsüncesi ile bakan fanatik İsrailli, karsisinda hayvan olarak gördügü insanlari, yasli, genç, kadin, erkek, hamile, bebek demeden yok etmektir.
Siyonistlerin terör taktigi, Filistinlilerin topyekün imhasindan evlerinde kovulmasina, sistematik iskenceden kisisel teröre kadar çesitlilik gösterir. Örnegin Israil Gizli Servisleri'nin önemli bir görevi de, istenmeyen kisileri öldürmek ve bu eylemi "Filistinlilerin Terörist Eylemi" olarak dünyaya duyurmaktir. Fransiz gizli servisi Surete Generale'in, Fransa'da yaptigi bir antiterörist operasyonda, "Filistinli" olduklari öne sürülen teröristlerin Israil gizli servisi -Mossad-in hazirladigi senaryoya göre çalistiklari ortaya çikmistir.
Dünyadaki siyonist örgütler arasinda terörle en fazla iç içe olan Yahudi Savunma Birligi adli örgüttür. Lideri Haham Meir Kahane Amerikan Newyork Times gazetesine verdigi demeçte, örgütün yalnizca ABD'de 50 subesi ve 14 bin üyesi oldugunu açiklamistir.
Milletlerasi Kizilhaç kurulusunun 1969'da Istanbul'da yaptigi 21. konferansta Hebron, Jenin, Tulkarm ve Nablus kentlerindeki cezaevlerinde Filistinlilere Yahudilerin yaptigi iskenceler görüsüldü. Delilleri ortaya çikarilarak ispatlanan iskence türleri sunlardir.
- Tutuklulari, ayaklarina agirliklar bagli oldugu halde, bilinçlerini yitirinceye dek askida tutmak.
- Vücutta sigara söndürmek
- Cinsel organlara sopa ile vurmak
- Tutuklularin üzerine köpek saldirtmak
- Tutuklunun sakaklarina, agzina, gögsüne ve hayalarina elektrik vermek.
Kudüste'ki Hebrew Üniversitesinden Profesör Israil Shahak: "Biz Yahudilere göre yalnizca biz insaniz, dolayisiyla Tevrat hükümlerinde isaret edildigi gibi Yahudi olmayanlar yalan söylediklerinden, yalnizca Yahudilere inanilmalidir. Bir Yahudi kendine Suriyelilerin iskence yaptigini söylüyorsa, onun tanikligi yeterlidir. Ama bir Filistinli kendisine Yahudilerin iskence yaptigini söylerse ona inanmamalidir, çünkü Yahudi degildir. "
Irkcı bir örgüt olan Gush Emunim isgal altindaki topraklara yerlestirilen Yahudiler tarafindan kurulmustur. Örgütün kurulusu Genel Kurmay Baskani Raphael Eitan'in özel izniyle oldu. Eitan, "yerel savunma" ihtiyacini öne sürerek, Gush Emunim örgütüne bagli subaylarin yönetiminde yari askeri bir örgütün dogmasina izin verdi. Örgüte bagli birlikler yasal yollardan oldugu kadar, yasadisi yollardan da edindikleri silahlarla donatilmis durumdadir. Yedioth Aharonoth adli gazetenin 8 Mayis 1980 günlü haberine göre, Bati Seria'da yerlesmis olan Yahudilerce toplanan özel bir konferansta, "askeri otoritelerden bagimsiz bir güvenlik sisteminin" kurulmasi kararlastirildi.
Bu "sistem" asker saglayan düzenli ordudan baskasi degildir; görevi de Arap kent ve köylerinde katliamlar düzenlemektir.
Begin: "Siz Israilliler, düsmani yokederken acimamalisiniz. Harabeleri üzerinde kendi uygarligimizi kuracagimiz Arap kültürü denen seyi yokedene kadar onlara hicbir sempati duymamalisiniz,"
"Bu ülkede iki halk için yer olmadigini anlamaliyiz. Tek çözüm Araplardan arinmis bir Filistin'dir... Istisnasiz tüm Araplari komsu ükelere göndermekten baska yol yoktur. Tek bir Arap köyü, tek bir Arap kabilesi bile kalmamalidir..."
Israil Savunma Bakanligi'nin resmi bir genelgesinde, Israil ordsunun Bashahami su tavsiyede bulunuyor: "Birliklerimiz, savasta ya da özel bir baskinda, sivil halkla karsilastiginda, herkesi öldürmelidir." (*)

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...