31 Ocak 2012 Salı

Siyonizmin kaynağı ne yazık ki tahrîfata uğratılmış, orijinalitesi bozulmuş kutsal olmayan metinlerdir

22 Eylül 2011 Perşembe, 09:09 tarihinde {Gel, ne olursan ol yine gel} tarafından eklendi
Siyonizmin kaynağı ne yazık ki tahrîfata uğratılmış, orijinalitesi bozulmuş kutsal olmayan metinlerdir. Öyleyse geliniz, muharref pasajlarda yer alan ve siyonizme/Yahudi ırk üstünlüğüne dâvet eden ifadelerden bir kısmını birlikte görelim:  
„3 …“İbraniler`in Allahı RAB şöyle diyor:....
(Tevrat, Çıkış: 10/3) „5 Ve şimdi eğer gerçekten sözümü dinleyecek ve ahdimi tutacaksanız,  bana bütün kavmlardan/milletlerden has kavm/millet olacaksınız. Çünkü yeryüzünün tümü benimdir.
6 ve siz bana kâhinler melekûtu/krallığı, mukaddes millet/kutsal ulus olacaksınız. İsrailliler`e böyle söyleyeceksin.”“
 (Tevrat/Eski Ahit, Çıkış: 19/5-6) „24 Oysa, Siz onların topraklarını sahipleneceksiniz. Bal ve süt akan bu ülkeyi size mülk olarak vereceğim, dedim. Sizi öteki uluslardan ayrı tutan Tanrınız RAB benim.“ (Eski Ahit, Levililer: 20/24) „26 Benim için kutsal olacaksınız. Çünkü ben RAB kutsalım. Bana ait olmanız için sizi öbür halklardan ayrı tuttum.“(E. A., Levililer: 20/26) „12 Aranızda yaşayacak, Tanrınız olacağım. Siz de benim halkım olacaksınız.”(E.A., Levililer: 26/12) „12 Onları salgın hastalıkla cezalandıracağım, mirastan yoksun bırakacağım. Ama seni onlardan daha büyük, daha güçlü bir ulus kılacağım.”“(E.A., Sayılar: 14/12) „1 Siz Tanrınız RAB`bin çocuklarısınız. Ölülere ağıt yakmak için bedenlerinizi yaralamayacaksınız. İki kaş arasındaki tüyleri almayacaksınız.
2 Tanrınız RAB için kutsal bir halksınız. RAB öz halkı olmanız için yeryüzündeki bütün halkların arasından sizi seçti.“(E.A., Tesniye: 14/1-2) „2 Saf altınla tartılan Sionun değerli oğulları, Nasıl oldu da çömlekçi elinin işi, toprak testiler gibi sayıldılar!“(E.A., Ağıt/Yeremyanın Mersiyeleri: 4/2) „4-5 Aranızda yoksul kimse olmayacak. Tanrınız RAB`bin mülk edinmek için size vereceği ülkede Tanrınız RAB`bin sözünü can kulağıyla dinler, bugün size bildirdiğim bütün bu buyruklara özenle uyarsanız, O sizi kesinlikle kutsayacaktır.
6 Tanrınız RAB verdiği söz uyarınca sizi kutsayacak. Siz birçok ulusa ödünç vereceksiniz, ama siz ödünç almayacaksınız. Siz birçok ulusu yöneteceksiniz, ama onlar sizi yönetmeyecek.“ (E.A., Tesniye: 15/4-6) „6 `Siz ilahlarsınız diyorum, `Yüceler Yücesi`nin oğullarısınız hepiniz!”(E.A., Mezmurlar: 82/6) „8 Kalk, ey Allah,  yeryüzüne hükmet; ! Zira milletlerin hepsine sen varis olacaksın.“ (E.A., Mezmurlar: 82/8) „10 Yabancılar senin surlarını onaracak, Kralları sana hizmet edecek. Öfkelendiğimde seni cezalandırdıysam da, Kabul ettiğimde sana merhamet göstereceğim. 11 Kapıların hep açık duracak, Ulusların serveti ve zafer alayları ardında yürütülen yenik Krallar Gece gündüz açık kalan bu kapılardan girsin diye. 12 Çünkü sana kulluk etmeyen ulus ya da krallık yok olacak, Evet, o uluslar tam bir yıkıma uğrayacak. 13 Lübnan`ın görkemi olan çam, köknar ve selvi ağaçları, Tapınağımı süslemek için hep birlikte sana taşınacak. Ayak bastığım yeri görkemli kılacağım. 14 Seni ezenlerin çocukları Gelip önünde eğilecekler; Seni hor görenlerin hepsi, `RAB`bin kenti, İsrail`in Kutsalı`nın Siyon`u Diyerek ayaklarına kapanacaklar. 15 Kimsenin uğramadığı, terk edilmiş, Nefret edilen bir yer olduğun halde Seni sonsuz bir övünç kaynağı, Bütün kuşakların sevinci kılacağım. 16 Ve milletlerin sütünü emeceksin, ve kralların memelerini emeceksin; ve  bileceksin ki, seni kurtaran RAB, Seni fidyeyle kurtaran, Yakup`un Güçlüsü benim.“ (E.A., İşaya: 60/10-16) „15 …“Şimdi anladım ki, İsrail dışında dünyanın hiçbir yerinde Tanrı yoktur. Lütfen, bu kulunun armağanını kabul et.”(E.A., 2. Krallar: 5/15) „15 Öyleyken RAB atalarınızı sevdi, onlara bağlandı. Bugün olduğu gibi, onların soyu olan sizleri bütün halkların arasından seçti.“(E.A., Tesniye: 10/15) „20 Yabancıdan faiz alabilirsiniz ama kardeşinizden almayacaksınız. Böyle yapın ki, mülk edinmek için gideceğiniz ülkede el attığınız her işte Tanrınız RAB sizi kutsasın.“(E.A., Tesniye: 23/20) „27 Ben de onu ilk oğlum, Dünyadaki kralların en yücesi kılacağım. 28 Sonsuza dek ona sevgi göstereceğim, Onunla yaptığım antlaşma hiç bozulmayacak. 29 Soyunu sonsuza dek, Tahtını gökler durduğu sürece sürdüreceğim.“ (E.A., Mezmurlar: 89/27-29) „1 RAB egemenlik sürüyor, titresin halklar! Keruvlar* arasında tahtına oturmuş, Sarsılsın yeryüzü! 2 RAB Siyon`da uludur, Yücedir O, bütün halklara egemendir.“ (E.A., Mezmurlar: 99/1-2) „44 Bu krallar döneminde Göklerin Tanrısı hiç yıkılmayacak, başka halkın eline geçmeyecek bir krallık kuracak. Bu krallık önceki krallıkları ezip yok edecek, kendisiyse sonsuza dek sürecek.“ (E.A., Daiel: 2/44) „6 Yeryüzü mahsulünü verdi. Allah bizim Allahımız, bizi mübarek kılacaktır. 7 Allah bizi mübarek kılacaktır.“ (E.A., Mezmurlar: 67/6-7) Bugün yeryüzüne egemen olan siyonist zihniyetin, Kur’an’la niçin savaştığını, en büyük düşman olarak niçin Kur’an’ı gördüğünü anlamak için başka bir açıklamaya gerek var mı?

Çünkü, Kur’an, onun gerçek kimliğini açıklamakta,  maske altında gizlemeye çalıştığı hakiki çehresini teşhir etmektedir. Hedefine erişmek pahasına, Tevrat ve İnci’i tahrîf edip, onbinlerce peygamberi katleden*5* bu zihniyet, ne yazık ki bugün yeryüzü sermayesini ele geçirmiş bulunmakta ve dünya uluslarını yöneten insanları birer kukla gibi kullanmaktadır. Kur’an’ın mesajı ne kadar da berraktır:

„[Böylece] onlar, [bile bile] Allah hakkında yalan söylerler.“

Demek, bu zihniyet yalancıdır. Demek bu zihniyet inkârcıdır. Demek bu zihniyet, dini dejenere etmiştir. Demek bu zihniyet, Tevrat ve İncil'i kendi maddi menfaatleri doğultusunda tahrîf etmiştir. Demek, bu zihniyetin hiçbir sözüne ve eylemine inanılmaz ve güvenilmez. Dünya uluslarının yöneticileri -devletler arası ilişkilerde- siyonizmin bu tehlikeli boyutunu gözardı etmemelidirler! Açıkca görlüyor ki, Yüceler Yücesi Allah’ın Hazreti Mûsa ve Hazreti Îsa’ya gönderdiği dinle, bu siyonist dinin hiçbir ilgisi yoktur. Ama ne acıdır ki, gönümüzde siyonizm, Tevrat ve İncil’in yegâne sahibi(!) ve koruyucusu(!) olarak takdim etmektedir kendini. Amerikan ve İsrail yönetimi, bunun en açık kanıtıdır. Yüceler Yücesi Allah, „sözünü yerine getirenleri ve kötülüklerden korunanları“*6* sevdiğine göre, siyonist zihniyette bu erdemli vasıfları bulabilmenin imkân ve ihtimâli yoktur. Nasıl olsun ki? Kendi ideolojisine tabi olmayan insanları bir sömürge aracı gören anlayışın, erdemle, dürüstlükle, uygarca davranışla ne alâkası olabilir? İşte bu nedenden dolayı, siyonist zihniyet insanlık tarihi boyunca hiçbir zaman kabul gömemiş, her fırsatta dışlanmıştır. “Allah'a karşı taahhütlerini ve yeminlerini ufak bir kazanç karşılığında değiştirenler var ya; onlar, öteki dünyanın nimetlerinden asla nasiplenemeyeceklerdir; Allah, Kıyamet Günü, onlarla ne konuşacak, ne yüzlerine bakacak, ne de onları günahlarından arındıracaktır; ve onları acıklı bir azap beklemektedir.“(3/Âl-i İmran: 77)

Bu kutlu Mesaj her ne kadar siyonist zihniyetin çirkin suratını ve sonuçta karşılaşacağı dehşet verici manzarayı tasvîr etse de, hangi din ve inançtan olursa olsun, aynı yolu izleyen ve aynı yanlışları takip eden herkesi bağlamaktadır; isterse bu, Müslüman’lardan olsun! Çünkü, ortada sömürü vardır, yalan vardır, din istismârı, mukaddesat esnaflığı, kutsallık ticareti vardır. Dini basamak yaparak herhangi bir çıkar elde etmekten daha alçakça bir davranış biçimi olamaz! „Onlardan öylesi de var ki, [söyledikleri] Kitâb-ı Mukaddes'den olmadığı hâlde ondan olduğunu düşünesiniz diye dilleriyle Kitâb-ı Mukaddes'i çarpıtırlar ve Allah'tan olmadığı hâlde, "Bu, Allah'tandır!" derler; böylece bile bile Allah hakkında yalanlar uydururlar.“ (3/Âl-i İmran: 78) Yüce Kur’an’ın deşifre ettiği şu tezgâha şu hokkabazlığa bakarmısınız!

Kendi yanından uydurduğu, kafasından kurup ortaya attığı düzenbazlıkları ‘Allah’ın sözü‘ diye ileri sürme densizliği hangi sözcüklerle açıklanabilir acaba?!. Kur’an’ın  mûcize haberlerine bir destek te, Eski Ahit’ten: “Biz hikmetliyiz, ve RABBİN şeriati bizdedir, diye nasıl söylüyorsunuz? Fakat işte, yazıcıların yalancı kalemi yalan düzdü. Hikmetli adamlar utandılar, yıldılar, ve ele geçtiler; işte, onlar RABBİN sözünü kendilerinden attılar; ve onlarda hikmetin nesi var?”*7* Tevratın, yazıcı ve bilginler tarafından nasıl tahrîf edildiğini yine Tevrat bizzat kendi ifadesiyle ortaya koymaktadır.

Bir de şunları okuyalım: “Bundan dolayı, işte, ben peygamberlere karşıyım, RAB diyor, onlar ki, birbirlerinden sözlerimi çalıyorlar. İşte, ben peygamberlere karşıyım, RAB diyor, onlar ki, kendi dillerini kulanıp: O diyor, demekteler. İşte, ben yalancı düşler peygamberlik edenlere karşıyım, RAB diyor, ve onlar anlatıyorlar, ve yalanları ile ve boş övünmelerile kavmımı saptırıyorlar; ve onları ben göndermedim, ve onlara emretmedim; ve bu kavma hiç faideleri yok, RAB diyor.”*8* Burada kimin peygamber, kimin peygamber olmadığını anlayabilmenin imkân ve ihtimâli yok. Açıkca gördüğümüz tek şey, kendisine peygamber süsü veren Yahudi biginlerinin halkı kandırmak için ellerinden gelen bütün madrabazlıkları yaptıklarıdır. Allah adına yalan uydurmakta, yalan söylemekte ve şerîati, bizzat kendi elleriyle tahrîf etmektedirler. Tahrîfâtın boyutlarını bir de İncil’den ve Hazreti İsa’ya atfedilen şu cümlelerden okuyalım: „Ve İsa onlara dedi: Sakının da Ferisiler ile Sadukiler hamurundan kaçının... Kendilerine ekmek hamurundan değil, fakat Ferisiler ile Sadukiler öğretisinden kaçınmağı söylediğini o zaman anladılar.“*9* Yahudi din bilgini olarak ileri çıkan ve kutsal metinleri bilinçli olarak tahrîf eden Kâhinlerin,  Ferisi ve Sadukilerin nidüğünü açıklaması bakımından bundan daha net bir kanıt olamaz. Kur’an’ın yüce mesajını yudumlayarak yazımızı noktalayalım:

„Ey insanlar!
Bakın, Biz sizi bir erkek ve bir kadından yarattık, ve sizi kavimler ve kabileler haline getirdik ki birbirinizi tanıyabilesiniz.
Şüphesiz, Allah katında en üstün olanınız, O'na karşı derin bir sorumluluk bilincine sahip olanınızdır.
Allah her şeyi bilendir, her şeyden haberdar olandır.“(49/Hucurât: 13)

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...