31 Ocak 2012 Salı

HİTLERİN KATLETTİĞİ TÜRKLER SAYESİNDE KURULAN İSRAİL;

21 Eylül 2011 Çarşamba, 19:13 tarihinde {Gel, ne olursan ol yine gel} tarafından eklendi
"Yahudiler bana mücadelemde önemli katkılarda bulundular.Hareketimizde çok sayıda Yahudi beni mali olarak destekledi."
(Hitler'in en yakın adamlarından Nasyonel Sosyalist Şefi Hermann Rauschning'in kitabı, "Hitler m'a dit 1939")
(Hitler m'a dit: Hitler bana dedi ki)

PEKİ BU DURUM HANGİ AMACA HİZMET EDİYORDU??

Elbetteki Filistin'de bir Yahudi devletinin kurulmasına...
.
Kurulmak istenen Yahudi devletinin, kurulması için Filistin'de bulunan Yahudilerin sayısı yetersizdi.Yahudiler Almanya,Fransa,Amerika gibi ülkelerdeki yüksek yaşam düzeyini bırakıp yapılan çağrılara rağmen Filistin'e gitmek istemediler.
Küçük bir Yahudi grubu, büyük grubun İsrail'e göç etmesini sağlayacaktı.Tabii ki bu küçük grup -yük olmaması adına da- daha çok proleter kesim olacaktı.İşte bu küçük grup Hazar Türklerinden oluşuyordu.
Katliamları bizzat gerçekleştiren Gestapo Şefi Heydrich, Alman Askeri Gizli Servisi ABWEHR'in başı Wilhelm Canaris'in tuttuğu dosyada Yahudi olduğu belirtiliyordu.
SS'leri başı olan Pleffer Von Salomon da bir Yahudiydi.
Gördüğümüz gibi Gestapo ve SS gibi en önemli Nazi Örgütlerinin başındakiler birer Yahudi.

Burjuvaya dokunulmayan ancak proleteri ortadan kaldıran bu soykırım (!) bir taşla dört kuş vurdu.

-Binlerce Yahudi gelecek endişesi ve ölüm korkusuyla İsrail'e gelin çağrısına kulak asmış ve Filistin'e göç etmeye mecbur kalmıştır.
-İleride İsrail'in ve Yahudilerin başına bela olacak,vasıfsız Musevi bir kitle ortadan kaldırıldı.
-Daha sonra Yahudilerin mazlum ve haklı oldukları yolunda yıllar boyunca kullanacakları bir duygu sömürü malzemesi elde edilmiş oldu.
-Yahudiler'in diğer ülkelerde varlıklarını devam ettiremeyecekleri izlenimi verilerek Birleşmiş Milletler'de İsrail Devletinin kurulması için sözde haklı bir gerekçe edilmiş oldu.

Ancak bu seferde Avrupa'dan kaçan Yahudiler,Amerika'ya göç ettiler.Bunun üzerine ABD Yüksek Komiseri'nin Yahudi İşleri danışmanları Simon Rifkind ve Louis Levinthal ile Siyonist önderi Haham Philiph Bernestein'in desteğiyle Haham Klausner, 2 Mayıs 1948'de Amerikan Yahudi Konferansına sunduğu rapora bir göz atalım;

"Halkın Filistin'e gitmeye zorlanması gerektiği kanısındayım...
'Zor' sözünden bir programı kastediyorum.Bu yeni bir program değil, daha önce ve yakın geçmişte de kullanılmıştı... Bu programı gerçekleştirmek için Yahudi toplumunun politikasını değiştirmesi ve yersiz kalan insanları rahat ettirmek yerine mümkün olduğu kadar rahatsız etmesi gerekmektedir... Amerikan Ortak Dağıtım Komitesi yardımları kesilmelidir... Daha sonra,Yahudileri tedirgin edecek Haganah türünde bir örgüt
(Haganah; İsrail'in kurulmasından önce Filistin'deki Arap halkını sindirmek için çeşitli katliam,cinayet gibi tedhiş yöntemleri kullanan bir terör örgütü.),(Haganah = PKK) kurmak gerekebilir.Sağlanan kolaylıklar kurcalanarak azaltılmalı ve şimdi Yahudi İşleri Danışmanı yurtsuzların vaizleri ve Ajans personelince sağlanan himayeden vazgeçilmelidir... İsrail dışındaki Yahudiler, ne yapacakları kendilerinden sorulacak değil, kendilerine söylenecek hasta insanlardır... Program kabul edilmediği taktirde Amerikan Yahudi Toplumu politikasını gözden geçirmek ve burada önerilmiş olan değişiklikleri yapmak zorunda bırakacak bir kaza meydana gelebilir,o zaman çok daha fazla acı çekilmiş olur."


Bu durum sadece Amerika'da ve Avrupa'da değil Türkiye ve Ortadoğu'da da böyledir.
Türkiye'de 6 Eylül 1986'da Neve Şalom sinagogunun bombalanma olayı da siyonist emeller uğruna gerçekleştirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...