5 Eylül 2012 Çarşamba

MÜSLÜMANLAR NEDEN GERİ KAFİRLER NEDEN İLERİ ?


1-Batı devletlerinin ilerlemelerinin temelinde sömürü,kan,vahşet vardır: Afrika'yı sömürüp,yeraltı ve yer üstü zenginliklerini yağmalayan  batılı emperyalistler, Afrikalı zencileri Amerika'da köle diye satarlar.Amerika'yı işgal eden İngiltere,fransa,ispanya ...gibi  emperyalist devletler oradaki " Aztek-Maya-İnka" medeniyetlerini yok edip, katliamlar yaparak altınlarını ele geçirip ,yer üstü zenginliklerini de batıya taşırlar ...!Şu an kovboy deyince  cesur ve atılgan insanlar , kızılderili denince kafa derisi soyan yabani insanlar akla gelir ...Halbuki o kızılderililer ülkelerini savunan vatansever insanlar topluluğu idi ama medya-sinema  insanların beynini  yıkayarak olayları tam tersine bizlere belletmişlerdir .İngiltere Hindistan'ı işgal edip  yaklaşık iki yüz yıl sömürürken ,İngiltere'deki halı fabrikaları halı satabilsin diye hindistan'da el emeği halı yapan tam 50.000 hintlinin ellerinin kesilmesine izin verirler ingiliz hükümeti...Hindistanlılar bisiklete binen bir ingiliz kıza gülüp alay ettikleri için ingiliz silahlı kuvvetleri tarafından silahlı yaylıma ateşine tutulurlar ve onlarca kişi sadece bir alay gülüşünün sonunda canlarından olurlar...Batılılar Çin'i  yönetim altında tutabilmek için yüz binler-milyonların esrarkeş-eroinman olmalarına göz yumar  hatta desteklerler...Evet batı ileri ama temeli kan-vahşet ve gözyaşı ile örülü! 
   
     2-Batılılar Rönesans'ın  temellerini İslam ülkelerinden aldıkları  bilgi , ilim sayesinde atmışlar ve bu sayede hamle yapabilmişlerdir...Orta çağ denen dönemde batı karanlık ve zulüm içinde yüzerken İslam  ülkeleri ilim-fen-matematikte batıya liderlik yapıyor , batılı öğrenciler  Arap ülkelerine ve Endülüs'e  ilim tahsiline  geliyorlardı...Evet bir zamanlar İslam ülkeleri ileri batı ülkeleri geri idi çünkü  Müslümanlar ;İslam ile iç içe idi ve İslam hayata aktarılmış idi ,Tıklayınız: 
       3-İlk emri " OKU " olan, 8 yıllık eğitimi değil ; " Beşikten mezara dek ilim öğrenmeyi " tavsiye eden, O zamanın uzak ülkelerinden olan Çin hedef gösterilip , " İlim Çin'de bile olsa onu alın " buyrulan, "ilim Öğrenmek kadın -erkeğe farzdır" diye  emredilen, Kutsal Kitabında (Kur'an-ı Kerim'de) "Hiç düşünmez misiniz ?", "Akılınızı hiç kullanmaz mısınız ?", " Ne de az düşünürsünüz !" gibi yönlendirici ayetleri bünyesinde bulunduran kutsal kitabımızı  acaba ne kadar temsil edebilmekteyiz?

        Ama ortada korkunç bir tablonun varlığı artık inkar edilemez. Batılı emperyalistler "çarklarını " kurmuş ve işletmektedirler.
Batı basın, sinema...başta İslam ülkelerini her daim kendi kültür ve yaşayış tarzını empoze etmektedir.Adları Müslüman, yaşayışları Hristiyan olan günümüz İslam alemi, çağın ilerisinde olan Kur'an'ı gerisinde kalmış, "böl, parçala, yut " prensibi ile kendileri ( ABD, AB, Şangay Birliği...) birleşirken, İslam ülkelerini parçalara ayırmışlardır. Bağımsızlık - siyasi veya ekonomik fark etmez - her adımda iç karışıklık, darbe, ekonomik kıskaç, işgal...ile İslam ülkelerinin her ileri adım atma teşebbüslerini anında ekarte edebilmektedirler. Bundan tek kurtuluş toplu birlik ve eylem birlikteliğidir.Bununda emareleri artık dünyanın dört bir tarafında görülebilmektedir. BM boşuna düşman rengi olarak kızıl yerine yeşili almamış, ABD boşuna dünyanın dört bir tarafında Müslüman kanı dökmemektedir. Onlarda işin farkında ve ancak silah ile, işgal ile ( Demokrasi  getirerek ) buna engel olmaya çalışmaktadır... Ama Artık tarih sahnesinde tahtaravalli bizim tarafımıza havaya kalkmaktadır, zaman bizim için işlemektedir, yeter ki ayaklarımızı hak yolda sabit kılabilelim ! Tıklayınız

       Ne zaman ki İslam alemi kendi öz mayası ile mayalanır ve ondan sonra yine geri kalırsa, o zaman " İslam , Müslümanları geri bıraktı" denme hakkı ortaya çıkar. Ama İslam alemi " vicdanlara hapsedilen ", sosyal hayata çıkarılmasına izin verilmeyen emir ve yasaklarına karşılık, yönetimde İslam'ın tam zıttı olan Sosyalist, milliyetçi, kralcı...  idare tarzlarından ne zaman kurtulursa işte o zaman iki arada bir derede kalan tüm kaotik durumlardan toplum kurtulacak ve beden, vicdan, sosyal hayat ile tek ruh hali  ile hareket edebilecektir. Batılılarca cetvelle çizilen sınırlar, İslam dışı mantaliteye sahip başa zorla getirilen ve halkı ile zıt ideolojilere sahip yöneticiler, askeri vesayet, İslam'dan uzaklaşmanın doğurduğu süistimal, rüşvet çarkları, batılı istihbarat örgütlerinin oyunlarından kurtulmanın tek çaresi "Öze Dönüştür". O öz de dünya ahiret tek  kurtuluş reçetesi İslam'dır!
     KISACA; MÜSLÜMANLAR  GÜNÜMÜZDE NE YAZIK KI İSLAM'DAN UZAKLAŞIP , ADLARI İLE MÜSLÜMAN , YAŞAYIŞLARI İLE HIRİSTİYAN OLDUKLARI İÇİN İLİM- TEKNOLOJİ-KÜLTÜRDEKİ ÖNDERLİKLERİNİ KAYBETMİŞLER VE ÇAĞIN İLERİSİNDE BULUNAN KUR'AN'IN GERİSİNDE BULUNAN BATILI ÜLKELERİNDE GERİSİNDE KALMIŞLARDIR ! OKU EMRİ BİZDE OKUYAN BATILILAR, İÇKİ ONLARIN KİTABINDA SERBEST BİZİM DİNİMİZDE YASAK, İÇKİ TÜKETİMİNDE DÜNYA 3.SÜ ÜLKEYİZ!
   
VE BELKİ DE EN ÖNEMLİSİ " BÖL PARÇALA YUT " KURALININ UYGULANDIĞI İSLAM ALEMİ PARÇALANMIŞ, ÜMMET OLMA BİLİNCİNİ, BİRLİK RUHUNU KAYBETMİŞ, SÜRÜDEN AYRILANI KURT KAPAR MİSALİ TEK TEK TÜM HALKI MÜSLÜMAN OLAN ÜLKELER İDARECİLER- YÖNETİM MANTIĞI OLARAK İSLAM'DAN UZAKLAŞMIŞ OLMALARINDA DOLAYI VE İSLAM'IN ÖZÜNÜ KAYBETMİŞ OLMALARINDAN ÖTÜRÜ İSLAM ÜLKELERİ DEĞİL AMA DAĞILMIŞ MÜSLÜMAN TOPLUMLARI GERİ KALMIŞLARDIR.
  İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un Hıristiyanları ve Müslüman  kıyaslayan bir mısrası ile konumuzu bitirelim
( Hıristiyanların için ) " İşleri dinimiz gibi , işlerimiz dinleri gibi "
     

       


 silah emperyalistlerde ve musluman  kanıda değersiz oldugu ıcın gerıyız!

  
                       
                                            

  islam ulkelerinı ya somurge valileri ile ya direkİşgal edip SÖmÜrÜp yakıp yIkıp sonra ayrılıyORLAR
 
             
 
yöneticilerin  elin gavuru kadar bile müslümanlar düşünmediği için
 idarecilerin yerli yabancı, sömürgecilerin  valileri oldukları için!
                        
 
                                                        'BU KADAR SEÇMEN NEREDEN GELDİ'
   Mübarek'in, Mısır'daki parlamento seçimlerini yakından takip ettiği ve seçimlere katılım oranının yüksekliği karşısında çok şaşırdığına işaret edilen haberde, Müslüman Kardeşler'in seçim başarısını da büyük bir şaşkınlıkla karşıladığı ifade edildi.
( 31 Mayıs 2012)                                         HALKINDAN HABERSİZ FİRAVUN 



                      

                      MÜSLÜMAN'I EZEN, İSLAM-İNSANI ÖNEMSEMEYE BATI KUKLASI MÜSLÜMAN DÜŞMANI DİKTATÖRLER
   Öyle ikiyüzlü, çıkar amaçlı, meşruiyetin zerresinden yoksun bir çifte standart ki bu, sadece bir örnek bile her şeyi anlamaya ve anlatmaya yeterli: Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, Kaddafi'ye karşı isyan eden silahlı gruplara yardım için bomba ve füze yağdıran uluslararası koalisyonu desteklediklerini açıkladılar. Hatta, Birleşik Arap Emirlikleri savaş uçaklarının bir bölümünü uluslararası koalisyonun emrine vereceğini bile duyurdu.Ama aynı Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri, özgürlük, meşruti krallık, seçilmiş hükümet talebiyle başkent Manama'daki İnci Meydanı'nda barışçıl eylem yapan silahsız sivil kitleleri susturmak, dağıtmak, öldürmek için yardım isteyen Kral Hamad Bin İsa El Halife'ye 10.500 asker ve polis ile onlarca tank gönderdiler. Bahreyn'de silahsız sivillere karşı silah kullanan rejime destek için asker ve silah yolladılar. Libya'da silahlı isyanı bastırmaya çalışan Kaddafi'yi sindirmek, hatta devirmek için savaş uçağı yolluyorlar. İkiyüzlülüğün bundan daha dik alası olur mu? 
(Erdal  ŞAFAK-Sabah:22 Mart 2011)
                               
 kafire destek veren SÖMÜRGE VALİSİ ZİHNİYETLİ DESPOT idareciler yuzunden!
              


        
      Tunus'taki bu diktatörlerin bir de ramazan orucunu, ilerlemeye,
       çalışmaya engel diye yasakladığını unutmayın.sonuç ortada !

                             
eN KATI LAİK BAŞKANI ABD PATENTLİ ŞERİATÇI (!) SUUD REJİMİ MİSAFİR EDİYOR...!

                   
   

         

    müslümanlar'IN GÜÇLENMESİNİ İSTEMEYEN YERLİ İŞBİRLİKÇİ MÜNAFIKLAR!

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...