16 Aralık 2011 Cuma

TANRININ EMRİ ADI ALTINDA IRAK'A SALDIRAN AMERİKA... İŞTE HIRİSTİYAN MEDENİYETİNİN UYGULADIĞI VAHŞET RESİMLERİNDEN BİRKAÇ ÖRNEK


Söz konusu fotoğrafların gizli kalmasına çabalayan Amerikan hükümeti, Amerikan Sivil Hakları Sendikası’yla mahkemelik olmuştu. Mahkemenin delil olarak elinde tuttuğu fotoğraflara, mahkeme kararıyla Amerikan karşıtlığını artıracağı gerekçesiyle yayın yasağı getirilmişti.












Bu fotoğraflar, Amerikan Kongresi’nde özel bir gösterimle gösterilen ve sadece bir kısmı Amerikan basınında yer alan fotoğraflara dahil.
Yayımlanmamış başka fotoğrafların, ABD’nin önde gelen sivil toplum örgütlerinden ACLU tarafından ele geçirildiğini, ancak hükümetin yayımlanmasının engellenmesi için çağrıda bulunduğunu belirten SBS, kendisinin bu fotoğrafları nasıl ele geçirdiği konusunda ise bilgi vermedi, bununla birlikte bu fotoğrafları gören Kongre üyelerinin "şoke olduğunu" belirtti.

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...