29 Aralık 2011 Perşembe

İSLAM'DAN CEVAP

" Amacımız hiç kimsenin inancına saldırmak yada hakaret etmek değil " yazdıktan sonra İslam'a iftira etmekte  tereddüt ve  güya "İslam'a cevap (!)" verebileceklerini zanneden bir misyoner sitesi. Her zaman yaptıkları gibi; sözleriyle etrafa "müjde" yayarken, eylemleri ile ise hep iftira,  sömürü, kan,... olmamış mıdır zaten! Sözde " demokrasi " getirecek olanlar, eylemde en az  1.000.000 can almışlardır en son Irak'ta! Ama bannerlerine bakarsanız, elinde - savunma amaçlı - silah taşıyanları gösterip hala Müslümanları itham etmeleri yok mu? iki yüzlülük ancak bu kadar olur. Sanki müjdeci kitaplarında  "Yeryüzüne barış getirmeye geldiğimi sanmayın ! Ben barış değil, kılıç getirmeye geldim. Çünkü ben oğula babasının, kızla anasının, gelinle kaynanasının arasına ayrılık sokmaya geldim.İnsanın düşmanları, kendi av halkı olacaktır."  ( Matta:10-34-36 ) yazan ve bunu İslam alemini kana bulayarak uygulayan Müslümanlarmış gibi...! Evet biz fikirde de , kavgada da meydana hazırız. Amacımız savunmak, çünkü saldırgan olan sizlersiniz!
 

                       

    Ey üçlü tanrı! Şu kullarına bi şi de...100 yıla ,iki dünya savaşı, iki atom bombası, 3 kıtada sömürü, İşkence, katliamı sığdırdılar, yeter! Onlardan "barış,müjde" istediğimiz yok, öldürmesin, sömürmesin, bizden uzak olsunlar yeter! Bannerinizi  alın ve gidin!
     Sanki  Haçlı Seferlerini onlar düzenlememiş gibi , İslam'ın  barış  dini değilmiş  gibi
( Bilgi için Tıklayınız) , "Dinde zorlama yoktur " ayeti sayesinde yüzlerce yıl Hıristiyanların İslam Ülkelerinde özgürce yaşadıklarını bilmezlermiş gibi, Afrikalı kabile reisinin " Misyonerler geldiğinde "onların İncil'i bizim toprağımız vardı , şimdi bizim İncil'imiz onların toprağı var " sözü ile özetlenebilecek emperyalizmin öncü kuvvetleri olan  misyonerlerin yüz binler-milyonları zorla Hıristiyan yapmamış gibi...Günümüzde hala her yerde İslam'a  saldırmıyorlar ve Müslüman kanı  dökmüyorlarmış gibi bir de  Kaleşnikoflu çarşaflı bacılarımızın veya dökülen kanlara öfkelenen Müslümanların yürüyüşlerinden bir sahneyi ana sayfalarına ekleyip İslam'a saldırabileceklerini zannetmektedirler...! İşin ilginç yönü bilinçaltında  gizlediklerini  gözler önüne seren Ayasofya Camii'nin  resmini araya sıkıştırmalarıdır. Bilmeden İslam'ın  özgürlük dini olduğunu belgeleyen - Savaşla fethedilen  İstanbul'un Hıristiyanlarının özgür bırakılıp , katliam yapılmamasının , aksine fethin sembolü olarak bir kilisenin camiye çevrilmesi dışında tüm  Hıristiyanların  serbest bırakılmasının ,  fethin sembolü olarak Haçlı usulü katliam yerine sembolik bir binayı ibadethane yapılmasını bile içlerine sindiremeyen  misyonerler - Ayasofya camiini hala kilise'ye çevirmek hülyalarından  vazgeçmediler bu belli de sorumuz şu olacak bunu katliamdan sonra mı , önce mi yapmayı planlıyorlar ... ?!

                                                           İŞTE MİSYONERLERİN GERÇEK BANNERLERİ!
 
                                            MÜJDE (!) DOLU Bİ FETVA

  "Peru fâtihi" Francisco Pisarro, bu ülkenin kıyılarına ulaşıp İnkalar'ı kitleler halinde  kesmeye başladığında, yüreğinde hâlâ azıcık vicdan duygusu bulunanlar duruma isyan etmiş ve ünlü komutana bu kadar çok kan dökmemesi yolunda uyarıda bulunmuşlar. Pisarro bakmış ki rahiplerin homurdanmaları gitgide artıyor, bunun üzerine kendisine yakın bulduğu bir kaç kardinalden insanlık tarihine geçecek  şöyle bir fetva almış:

   "Fethedilen bu topraklarda yaşayan canlılar (İnka İmparatorluğu'nun mensuplarını  kastediyor) her ne kadar insana benzer bir görünüme sahip olup iki ayakları üzerinde yürümekteyseler de, sonuç itibarıyla Engizisyon Mahkemesi bunların farklı bir hayvan türü oldukları kanaatine varmıştır. Bu vesileyle, düşünme ve iman etme yetisinden yoksun olan bu 'hayvanların' katli vacip görülmüştür."

   Pisarro'nun vebanın pençesindeki Portekiz'inden gelen rahiplerin "hayvan" diye  tanımladığı o İnkalar, Cusco'daki Maccu Picchu dağının 4000 metre yükseklikteki  zirvesine, yapılış sırları günümüzde bile hâlâ çözülemeyen modern bir kent  kurmuşlardı. Ayrıca o insanlar taş bina yapımında yeryüzünün gelmiş geçmiş en müthiş  mühendisleriydiler.

  Tarihlerinin en geniş sınırlarına ulaşan Aztekler ise matematikten  astronomiye, inşaat mühendisliğinden tekstile dek bir çok alanda altın çağlarını  yaşamaktaydılar. Ülkenin her köşesi birer mühendislik harikası olan dev piramit  tapınaklarla donatılıp pek çok yerleşim biriminde canlı bir ticarî hayat hüküm sürerken, başkent Tenochtitlan'da da (günümüzün Mexico City'si) ülkeye ilişkin bütün  yıllık planlamalar bir güneş yılını tamı tamına 365 güne bölen ünlü "güneş takvimi" ile  yapılmaktaydı. Onların son derece hassas astronomik hesaplamalardan sonra  buldukları bu takvimi gündelik hayatlarında kullandıkları dönemde, 8 bin kilometre  ötedeki Avrupa'da ise astronomi biliminin temellerinin henüz yeni yeni atılmaya  başlandığını hemen hatırlatalım.


   Amerika´nin keşfinin ilk 50 yılında katolik ispanyollar 1  milyon yerlinin katliam, kölelik ve enfeksiyonel hastalıklardan dolayı ölümüne sebep  olmuştur. Ve daha sonra ki 150 yıl içinde 100 milyon insan yani yerli halkın 90%  haritadan silinmiştir.Amerika´nın keşfinden 19. yüzyıla kadar 13 milyon Afrikalı  köleleştirilip Amerika´ya götürülmüştür.
                                                                                 DEVAM
     Peygamberimizin ümmi - okur yazar olmayan - olmasını dillerine dolayıp , O'nu  mutlaka okur yazar olduğunu iddia etme gayretlerinin arkasındaki mantık ilgi çekicidir : O , okuma yazma biliyor , o halde Kur'an'ı  o  diğer dinsel kitapları  okuyup , derleyerek  bizzat o yazmıştır...! Zaten amaç bir kaç cümle sonra ortaya çıkmaktadır : " Muhammed okur-yazar olmasa bile bu Kuran'ı hazırlayamayacağını göstermez, diyoruz. ve bir iki örnek veriyoruz: bilindiği gibi aşık Veysel de okur-yazar değildi ve küçük yaşta da görme kabiliyetini kaybetmişti. ancak, onun hazırladığı şiirler ve besteleri o kadar güzeldir ki, herkes tarafından tanınan bir ozan olmuştur. yine, zamanımızın ses sanatçılarından İbrahim Tatlıses de okur-yazar değildi. ama, ezberleyerek okuduğu, yorumladığı türkü ve şarkılar ile zamanımızın en ünlü sanatçılarından birisi durumundadır. şimdi, okur-yazar olmamalarına rağmen insanlara hitap etmekte bu kadar kabiliyetli olan bu insanları, peygamber mi ilan etmek gerekiyor? "  NE  MANTIK  VAR MİSYONERLERDE AMA ...! Kuranı siir veya sarkı ıle karıstırma-karşılaştırma  mantığı...YUH ..HANGI SARKICI IBADET, AHLAK, MUAMELAT, HUKUK,... ICERIKLI YUZYILLARI ASAN VE PESINDEN MILYARLARI SURUKLEYEN - KIMI AYETI BIR SAYFA SUREN TOPLAM- 6666 AYETTEN OLUSAN KITAP YAZABILMISTIR. HEM HZ RESUL COL KUMLARINA TELESKOP, PERISKOP..SAKLAMISTI DI MI , DENIZLER, UZAY HAKKINDAKI AYETLERE BAKINCA...!
     BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI : "Gerçek bu iken, Muhammed'in yeni bir oluşum için onlardan da yararlandığı söylenebilir. hatta bu görüşmenin, Muhammed üzerinde yaptığı etkiyle ilgili özel kitaplar bile yazılmıştır. mesela, 1988 yılında Paris'te yayınlanan Kuran'ın yazarı Hıristiyan keşiş Bahira efsanesi adlı yapıt, bu konuda örnek olarak gösterilebilir. bu yapıtta, "Muhammed, bilgisinin Tanrı'dan değil; keşiş Bahira'dan almıştır" deniyor " CEVABI SITEMIZDE MEVCUT, KALSIK IFTIRALARDAN BIRI BU!
   İslam'da  kadın  hakları ile ilgili  Dinsiz  I. Arsel'in  kitabından alıntılarla  İslam'a saldırmaya çalışan (cevapları için Tıklayınız).Misyonerler ülkelerindeki fahişeler,kadın satıcıları,reklam-medyadaki  kadın  sömürüsüne karşı  neden  ses çıkarmadıkları üstünde durulması gereken bir sorudur , diye düşünüyoruz...!
    Kur'an-ı  kerim  üzerinde Müslümanların  kafasında şüphe bırakmak  için yine dinsiz  İ.Arsel'in kitaplarına başvurmakta ve ayetleri kendi mantıklarına göre istedikleri gibi yorumlayabileceklerini zannetmektedirler.KUR'AN'IN YAZILMASINI DİLLERİNE DOLAYANLARA , BIRAKALIM KUR'AN'IN YAZILMASINI ,HADİSLERİN YAZILMASI İLE İNCİL'İN YAZILMASINI KIYASLAYAN ORYANTALİST JHON  BERTIN'İN  İTİRAFI İLE CEVAP VERELİM : " BÜTÜN OLUMSUZLUKLARINA RAĞMEN , MÜSLÜMANLARIN HADİSLERİ VESİKALANDIRMA ŞANSI  , BİZİM KUTSAL KİTABIMIZI VESİKALANDIRMA ŞANSIMIZDAN  DAHA FAZLADIR ( MÜNİH, OCAK 1998 )DÜŞMANIN ŞAHİTLİĞİ BİLE YETİYOR...
    EY  MİSYONERLER ÖNCE SİZLER KUTSAL KİTAP DEDİĞİNİZ ŞEYİN BİZİM KİTABIMIZLA DEĞİL , İKİNCİ KAYNAK KABUL  ETTİĞİMİZ HADİSLERLE OLAN  SEVİYESİNİ VE GÜVENİLİRLİĞİNİ BİR AYARLAYIN , SONRA KUR'AN'A GELİN...! (Detaylı cevapları için Tıklayınız )
     Bir  iftira daha : "Kuran, Allah’ın inanmayanları sevmediğini söyler." HAYIR ALLAH , İNSANLARA ZÜLMEDENLERİ, ONLARA KÖTÜLÜK EDENLERİ SEVMEDİĞİNİ SÖYLER, BU DA BİZ İNSANLARI NE KADAR SEVDİĞİNİN GÖSTERGESİDİR. ALLAH YOKSA KURANDA: " EY MUHAMMED ALLAH ISTESE HERKES INANIRDI" BUYURARAK INSANLARI KENDININ NASIL OZGUR YARATTIGINI BIZLERE BILDIRMEZ IDI...!AYRICA İYİLİK YAPANLARI SEVİP MÜKAFATLANDIRACAĞI İLE İLGİLİ AYETLERDE BİZLERİ İYİ İNSAN OLMAYA YÖNLENDİRİP ,İNSANLARA ZARAR VERMEYEN BİR YAPIYA SAHİP OLMAYA YÖNLENDİRMEKTEDİR! HATTA ÖYLE KI KURAN'DA ZULÜM KAVRAMI, KÖTÜ İŞLERİ KAPSAYAN BIR KAVRAM OLARAK KULLANILIR, YANI ALLAH'IN SEVMEDIGI ZALIM KISILER KOTULUK YAPAN KARANLIK INSANLARIDIR, KI ALLAH'A KIMSE KOTULUK YAPAMAZ, BURADAKI KOTULUK INSANA YAPILAN KOTULUKTUR! ALLAH'IN SIFATLARINDAN BIRI DE VEDUD SIFATIDIR: KARŞILIKSIZ SEVEN DEMEKTIR! AYRICA ISLAM VE HUMANIZM BASLIKLI YAZIMIZI DA ONERIRIZ!
    Bir çarpıtma daha : "Eğer Allah inanmayanları sevmiyorsa " BÖYLE BİR AYET YOK , ALLAH İNSANLARA ZARAR VERENLERİ SEVMEM VE CEZALANDIRIRIM DİYOR , DAHA İLK SURENİN, II.AYETİNİN MANASINI ANLAYAMAMIŞ MİSYONERLER - ZATEN ANLAYABİLSELERDİ...!- , "ALLAH (CC) RAHMAN'DIR." RAHMAN :BU DÜNYADA MÜSLÜMAN - KAFİR HERKESE ACIR, RIZIK VERİR, KORUR!
    HIRİSTİYANLARIN  TEMEL  İTİKADI : " Tanrı, çarmıhta bize şunları söyler: “Evet, doğru. Beni yaraladınız ve gücendirdiniz. Ama sizi hala seviyorum. Bu nedenle suçunuzu ve sonuçlarını yükleneceğim. Aramızı düzeltmek için sizinle birlikte—sizin için—acı çekeceğim. " ( cevapları için Tıklayınız )  ARANIZ DUZELDI MI BARI, HAYIR! AVRUPA'NIN YARISI ATEIST...! PEKI YENI DOĞMUŞ MINIK MELEKCIKLERIN SUÇU NE KI GÜNAHKAR DOĞUYORLAR...! DETAY BATI-MISYONERLIK DOSLAYALIMIZDA! INCILDEKI CELISKILER, TEVRATTAKI SAPIKLILAR, KÖLELİĞE İZİN VERMELER, AMERİKA, AFRIKADAKİ KATLİAMLAR...! AMAAANN, BOŞVERİN, HRİSTİYANLAR CİCİ, KANI AKAN, SALDIRIYA UĞRAYAN, SÖMÜRÜLEN MÜSLÜMANLAR 
" ÖZGÜRLÜK İSTEYİNCE"  ÖCÜ!


 
  

                                                             Kendi  Sitelerinden   Hıristiyanlık
*Hristiyan olmayanlar Cehenneme sonsuza dek atılacaklar (Matta25:46) BU NE SEVGİ DOLU TANRI YAHU.ÜÇÜNDEN BİRİ ÇIKARIR UMARIM BIZI!
*Melekler : bazıları günaha düştü ve kötülükle doldular  (İbraniler 1:14) TANRI, PEYGAMBERE ITHAMLARINI OKUDUKTAN SONRA MELEKLERI ES GECMEYECEKLERINI BILIYODUM!
* Mesih’in çarmıhta Kendini kurban vermesi (1. Pet.2:24), Kendi kanını bizim günahlarımız için dökmesi, Tanrı’nın gazabını (1 Yuhanna 2:2) , (Yuhanna 1:12), bizden uzaklaştırmasına neden oldu.Kişiyi Tanrı’nın gazabından kurtaracak tek şey, Mesih’in o kişinin yerine çarmıhta kurban olarak ölmesidir (1. Pet. 2:24). HANİ  TANRINIZ " SEVGİ" İDİ ?: Kutsal Kitap, Tanrı sevgidir (1.Yuhanna 4:16) ve O herkesi sever (Matta 5:43-48; Yuhanna 3:16) demektedir , DİYORDUNUZ ?, BİZİM İLAHIMIZ ZALİMLERE KIZINCA TUHAF, SİZİNKİ ACI ÇEKİP, OĞLUNU (!) ÇARMIHA GERDİRİNCE, GAZABI  ANCAK SÖNÜNCE İYİ...!?
*Orijinal el yazmalarında Tanrı Sözü esinlenmiştir ve hatasızdır (2. Tim.3:16) O HATALAR NE PEKI. BU NE ESINMISKI ESINTILI BI GUNDE ACIKTA YAZILMIS KI  ZITLILARLA DOLU  !
*TANRI : Üç kişilikten oluşan tek Tanrı: Baba, Oğul ve Kutsal Ruh. Üçlü birlik üç tanrıdan oluşan tek Tanrı veya tek kişinin üç şekilde görünmesi değildir. Üçlü birlikçilik, tek Tanrıcıdır (monoteisttir). Varolmuş tek Tanrı dışında hiçbir Tanrı yoktur ve her şeyin hakimidir. BAŞTAN YAPTIK BI YAMUKLUK ANCA BU KADAR DUZELIYO, DIYEMIYORLARDA...
*CENNET :Tanrı’nın bulunduğu yer: TANRIYA YER İZAFE ETME. KÖŞKÜ KAÇ KATLI BARİ...CEHENNEMDEN HABERI OLUYO MU..!?
*Tanrı’nın huzurunun bulunmadığı, ateşle işkence edilen bir yerdir.  (Matta25:46):CEHENNEM, ATEŞ, SEVGİ TANRISINA YAKIŞIYO MU, HE MI DE SONSUZA DEK. DURUST OL, ÇALMA, ÇIRPMA, SADECE "TANRI 3 DIIL" DE, EBEDİ CEHENNEM...BU NE SEVGİ! ALMIM, KALSIN ...!
*Üçlübirliğin üçüncü kişisidir. Kutsal Ruh tamamen Tanrı’dır: KUTSAL RUH, HANI TEK IDI.BI PARCASINI BULDUK...!
*Üçlü birliğin ikinci kişisidir. Beden almış Söz’dür (Yuhanna 1:1, 14)Hem Tanrı hem İnsan’dır (Kol. 2:9): İSA...YAP BOZ PARÇALARINI BULMAYA DEVAM EDIYOZ, HA GAYRET, TANRI TAMAMLANACAK!
*TANRININ OĞLU : Bu terim İsa’nın fiziksel anlamdaki Tanrı’nın Oğlu değil ruhsal anlamda İsa’nın Tanrısallığını anlatmak için kullanılır (Yuhanna 5:18). HADI YAAA, ÖYLE MI BAKALIM: YUHANNA 5:18 'İN TÜRKÇESİNİ  BERABER OKUYALIM : " BUNDAN DOLAYI YAHUDİLER ONU ÖLDÜRMEYE DAHA ZİYADE ÇALIŞIYORLARDI, ÇÜNKÜ YALNIZ CUMARTESİ GÜNÜNÜ BOZMAKLA KALMADI, FAKAT TANRI'NIN  KENDİ BABASI   OLDUĞUNU  SÖYLEYEREK KENDİSİNİ TANRI İLE BİR KILDI" ŞİMDİ SORALIM  BURADA NEREDE " RUHSAL ANLAMDA " OĞUL  İFADESİ VAR , NEREDEN ÇIKARILIYOR , RUHSAL  OĞULLUK...!? AKSİNE TANRI İLE EŞİT OLMA- MÜSAVİ OLMAK TERİMLERİ GEÇİYOR! ÇARMIH OLAYI ZATEN BU KIVIRMAYI IMKANSIZ HALE GETIRIYOR! INSANI TANRI YAPMISSINIZ İŞTE, NE KIVIRIYONUZ!
*SÖZ :"Başlangıçta Söz vardı. Söz Tanrı’yla birlikteydi ve Söz Tanrı’ydı...ve Söz insan olup aramızda yaşadı..." (Yuhanna 1:1, 14)." HZ. İSA'YI  TANRI  İLAN  EDEBİLMEK  İÇİN  -HAŞA - TANRIDAN ÖNCEDE SÖZ - DAHA SONRA BU SÖZ ET-KEMİKLEŞİP İSA OLACAKTIR - VARDI YANI  ASIL  TANRIDAN ÖNCE DE ISA VARDI  İFTİRALARI ... BABA MI...O DA KIM ? BABA,  OLMAZSA , OĞUL ODA OLMAZSA, KUTSAL RUH , ODA OLMAZSA MERYEM  ANA - O  KADIN   DİYE Mİ KUTSAL İLAN EDİLMEDİ...!- AKIL  VERSİN. AAAMENNNN !!!
* Muhammed kendisi yapmıştır. Esinlenmemiştir veya Kutsal Yazı değildir. Orijinallerinden bugüne doğru geldiği kanıtlayacak deliller yoktur: KUR'AN OLUYO BU DA! E TABİİ ALIŞMIŞLAR TABII KUTSAL KITABI ELLE YAZMAYA, KURANA DA ATACAKLAR TABİİ, ELLE YAZILDI DIYE IFTIRAYI.FARK NE, "ESIN" DEGILMIŞ. YAWW, INCIL ESIN OLMUSTA NE OLMUS. MAL MEYDANDA! CEVAPLARI SITEMIZDE!
*İNSAN : Tanrı’nın benzerliğinde yaratıldı. (Yar. 1:26) INSANDAN TANRI, TANRI BENZERI INSANLIK...!
*(HZ.)  MUHAMMED (SAV)- PARANTEZ İÇLERİ BİZLERE AİT - : İslamiyet dinini başlatan, Tanrı’dan esin almayan, Mekke’de 570 yılında doğdu.BİZİM HZ. İSA'YA OLAN HÜRMETİMİZİ, ONU KABUL ETMESEK DİNDEN ÇIKACAĞIMIZI HATIRLAYALIM...!
*ORJİNAL GÜNAH :Günahlı doğaN Adem’den kaynaklandı ve aileden çocuklarına geçmeye başladı. Bizler doğal olarak Tanrı’nın gazabının çocuklarıyız (Efes.. 2:3)  BU TANRI SEVGI MI , OFKE MI TANRISI IDI...?
*KURTULUŞ : Mesih’e ve O’nun çarmıhtaki kurban oluşuna güvenen herkese Tanrı’nın karşılıksız bir armağanıdır (Efes. 2:8-9) O bizim aracımızdır (1. Tim. 2:5). Kurtuluşu kazanmak için iyi işlerimiz yetersizdir ve Tanrı’nın huzurunda kabul edilmez (Yeşaya 64:6)  ANLASILAN PEYGAMBERİMİZİ ÇARMIHA GERDİRMEDEN CENNETE GİREMEYECEĞİZ, ALMIYALIM, KALSIN!


                                                                     GÜNAYDIIIN :))
                                                              
                                                      HIristiyanlara '5 vakit dua' önerisi
                     
"HIristiyanlar Müslümanlar gibi dua ederse Tanrı'yla derin ilişki kurabilir."

    Anglikan Kilisesi lideri Williams, Müslümanlar gibi günde beş kez dua etmenin Hıristiyanların gündelik yaşamlarInda Tanrı'yla daha derin bir ilişki kurmalarını sağlayabileceğini söyledi. Anglikan Kilisesi lideri Canterburry Başpiskoposu Rowan Williams, İngiltere'de yayınlanan Emel adlı aylık İslam dergisine verdiği mülakatta,...Williams, 'Batılı modern insanlık tarifimiz pek iyi işlemiyor...' diye konuştu ve 'uygarlıkların diyalogla geliştiğini, Müslüman ve Hıristiyanlar arasındaki tarihin de buna işaret ettiğini' söyledi.
(Star:26.11.2007 )
 
                          


                           
               
                                                           DU, DAA BAK NELER OLACAK, BEKLEYIN !

                                    

Hiç yorum yok:

Siz, siz olun Yehova Şahitlerini evinizden, ailenizden ve hatta tanıdıklarınızdan ırak tutun.

Türk insanı üzerine bilinen ya da bilinmeyen birçok oyunlar oynanıyor.  Dünyanın neresinde olursa olsun Müslüman  Türk insani yoğun bir kı...